Kulcsár Edina G.w.M felesége
Kulcsár Edina G.w.M felesége

Kulcsár Edina és G.w.M ilyen luxusban kényeztetik a gyereküket

Kulcsár Edina, G.w.M felesége még a hétvégén nyilatkozott a Blikknek egy friss hír kapcsán. Többek között arról beszélt, hogy milyen babakocsija, szobája és ruhái lesznek a kislányuknak. Egyébként a lap arról is írt, hogy hova költöztek és hogy a ház éppen Csuti környékén van. Ezt a vonalat mi azonban elengedjük.

Kulcsár Edina elmondta, hogy a férje G.w.M már belevágott volna a lecsóba és tőle jöhettek is volna a Gucci ruhák. Ő próbálta hűteni, mert szerinte ebben a korban erre nincs szükség. Azért az arany és fehér színű babakocsival már meg kellett barátkoznia.

A lapnak azért elmesélte, hogy szíve szerint valami kevésbé hivalkodót választott volna, de sebaj, mert ez is tetszik neki, megbarátkozott már vele.

„A szobájába már megérkeztek a bútorok, a férjem fogja őket összeszerelni, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá. Bár a fala rózsaszín lesz, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik majd. Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki”

– írta meg a Blikk Kulcsár Edina és G.w.M terveit.

Korábban egyébként arról már csináltunk egy infografikát, hogy mit tapasztalhat a nagyérdemű, milyen luxus kiadásokra költ a rapper. Nézzük hát ezt a kicsi ábrát!

Kulcsár Edina G.w.M felesége
Kulcsár Edina és G.w.M élete

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük