Kozso óra luxus bulgari
Kozso Bulgari órája úgy tűnik kamu

Szétröhögik a kommentelők a kamuzó, delfines luxus Kozsót

Kozso Hajdú Péter Frizbi című műsorában kelent meg. Most úgy tűnik, eléggé beégette magát.

A Beszéljünk órákról csatorna kapott egy kérdést arról, mondja már meg, a sztár milyen órát viselt az adásban. No, meg is érkezett a válasz.

Már a leírásból lehetett tudni, hogy nem lesz minden ok. A tincsétől már rágen megszabadult „Kozso órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond…” – szólt a bevezető. A szakértő rengeteg verziót felsorolt a márka óráiból, aztán jött a hidegzuhany.

Az a verzió ugyanis, ami Kozsón volt, nem létezik – tiktokker véleménye alapján. Mi meg nem vagyunk szakértők, kénytelenek vagyunk elhinni. A kommentelők között volt, aki kiemelte, hogy legalább a sapija eredeti volt. Más úgy vélte, hogy „new York-i csúcs ügyvédek hozták ezt is a külön repülőn”.

@beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond… #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát ♬ eredeti hang – Beszéljünk órákról

Felvetődött a kérdés, hogy Kozso esetleg csak szíjat cserélt-e. Ahhoz, hogy ilyen óra kijöjjön a készítő szerint számlapot és mutatókat is újat kellett volna tennie a ketyegőbe. Itt találod a teljes videót és a beszélgetést.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük