Balatonfüred balaton garzonlakás
Balatonfüred: A Balaton egyik legérdekesebb ingatlanhirdetése bukkant fel. Eladó a garzonlakás!

Ez a garzonlakás 289 millió forintba kerül Balatonfüred kikötőjében

Azt már megszokhattuk, hogy „kicsit” elszálltak Magyarországon az ingatlan árak. De amit most talált a Pénzcentrum a Balaton partján, egészen pontosan Balatonfüreden, az ép ésszel felfoghatatlan. Mutatjuk a garzonlakás tulajdonságait.

Kezdjük is a legfontosabbal. A garzonlakás a most is élő hirdetés szerint 36 négyzetméteres. De semmi gond, a tulajdonos 289 millió forintot próbál kérni érte.

A szövegezés úgy szól az Ingatlan.com oldalán, hogy az ingatlan a balatonfüredi vízparti sétányon, a Hotel Golden 2. emeletén található, fedett terasszal, saját hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerrel. Eladó még a teremgarázsban egy 25 m2-es tároló-garázs szekrényekkel, satupaddal, fagyasztószekrénnyel és borhűtővel.

Íme a remek szállás Balatonfüreden, ezt a garzonlakást veheted meg 289 millióért:

garzonlakás balaton balatonfüred ingatlan luxus kilátás kikötő
(Forrás: Ingatlan.com)

Sok információ nincs egyébként róla. Az 6,42 millió fotint / négyzetméter áron vesztegetett lakásnak van egy 18 négyzetméteres erkélye is. Mutajuk, hol helyezkedik el:

Balatonfüred városában eladó a 289 milliós garzonlakás

Érdekesség, hogy a városban 1,59 millió forint az átlagos ár négyzetméterenként. Látható, hogy a tulajdonos mert nagyot álmodni, hiszen négyszeres áron kínálja ezt a mesés otthont. Akinek van pénze, persze elgondolkodhat rajta, hogy megér-e ennyit a szinte tengerparti hangulat, a Balaton vizének illatával. Ahogyan azt említettük, egy Hotelbe van beágyazva a garzonlakás, így akit vonz egy étterem Balatonfüreden, viszonylag közel találhat is egyet magának.

Ezzel a látvánnyal kelni egyedülálló élmény lehet, igazi mediterrán fíling meginni egy remek reggeli kávét a teraszon.

Ha a vásárló teljesen kiköltekezte magát, aggodalomra semmi ok, a vasútállomás mintegy 400 méterre van a garzonlakástól.

Milyen látnivalók vannak Balatonfüred környékén?

Magán a teleülésen van egy aquapark, el lehet menni a Lóczy-barlang és Látogatóközpontba is. Ott van a Koloska-völgy is a Kornyeke.hu oldal gyűjtése szerint. Kihívásokat is lehet keresni a Brázay-KalandPartban, de akár a Jókai Mór emlékházat is megtekintheti a szerencsés lakástulajdonos.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük