majka gyerekei lakás majoros hajni podcast
Majka gyerekei lakást kaptak

Majka gyerekei 12 és 7 évesen elérték, amit sok magyar soha nem fog

Majka gyerekei lakástulajdonosok – írja a 24.hu. Marián most 12 éves, a kis Olivér pedig már a hetet is betöltötte.

A rapper és felesége, Majoros Hajni sokat és folyamatosan beszélgetnek arról, vajon hogyan tudnának a gyermekeiknek segíteni az életben. Ennek és a kinyilatkoztatásnak jött el a következő fejezete a BIZness címet viselő Podcast adásában.

A Story által szemlézett produkcióban Majka elmondta, hogy a gyerekei úgy vágnak neki az életnek, hogy a dolgaik nagyjából el vannak rendezve. Míg sok magyar egy életen át küzd azért, hogy saját lakása vagy háza legyen, a csemetéknek már mindez megvan.

„Azt gondolom, az én gyerekeimnek nagyon régen elintéztem azt, hogy indulásul már mind a kettőjüknek van egy lakása, kapnak egy autót. Majd beszállok, hogy ha szeretnének társként vállalkozni valamit”

– mondta a zenész.

Majka azt szeretné elkerülni mindenképp, hogy a gyerekei úgy éljék az életüket, hogy fogalmuk sincs a valódi világról. Nem lesz azért egyszerű. Azt sem akarja, hogy felépít valami nagyot és akkor azt majd ők viszik tovább, vagy nekik kell vinniük.

„Hithűen vallom azt, hogy ha én boldog vagyok, akkor tudom a környezetemet boldoggá tenni. Akkor fogok tudni jó szereplője lenni egy tévéműsornak, és akkor fogok tudni jó dalokat írni. Az, amit én csinálok, kényelmessé teszi az életet, méghozzá attól, hogy hétvégén el tudok menni, és eleget tudok keresni. És az az alapteóriám, hogy az elégnél több nem kell” – mondta az adásban a gyerekeiről maximálisan gondoskodó Majka.

Ezt olvastad? Majka ezt a luxus órát hordja.

Kicsoda Majka?

Majoros Péter, művésznevén Majka magyar műsorvezető, rapper, zsűri (Sztárban sztár leszek, II. évad), dalszövegíró, zsűri-mentor (Sztárban sztár leszek). Az eredeti szakmája szerint épületvillamosság-szerelő és számítógépes adatrögzítő. Majoros Péter az RTL Klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel 2002-ben. Majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.

Majka 2003-ban tagja lett Dopeman csapatának, a La Mafia Familiának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét. Ez 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza – írja a Wikipedia a gyerekeiről gondoskodó zenészről.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük