Orbán Balázs Orbán Viktor rokon luxus óra fotó instagram
Orbán Balázs Orbán Viktor politikai tanácsadója ezt a luxus órát viseli

Orbán Viktor emberéről kiderült az igazság, brutálisan alázzák a kommentelők

Orbán Balázs nem Orbán Viktor rokona, hanem a politikai igazgatója. Mivel kiderült, milyen luxus órát hord, azonnal bekerült a Luxushirek.hu látókörébe. Mutatjuk!

A Csukló Szpotting Instagram oldal írt arról, hogy a magar politikusnak mi csücsül a kezén. A szakértő oldal azt írja, hogy vélhetően egy Longines Conquest karórát visel. Az ugyanakkor nekik sem világos, hogy pontosan melyik modellt.

A tapasztalt blogger azt írja, hogy ebből az órából sokféle létezik. Kiszúrt egy fotót az interneten Orbán Viktor emberéről és úgíy tippel, hogy a méret alapján ez egy 41 milliméteres (van már 43 milliméteres is) automata szerkezetes verzió lehet.

A típus azonban az Instán közéttet képről nem derül ki pontosan és ebből a távolságból simán lehet kvarc is. Ahogyan azt megtudhattuk még a kis bejegyzésből, ez a modell egy klasszikus mindennapi óra, fel és le is lehet hozzá öltözni.

A Csukló Szpotting a kvarc modell ára 300 ezer forint körül mozog, az automatát pedig nagyjából 500 ezer forintért lehet megvenni. 

Az Instagram poszt alatt, ahogyan az ilyenkor persze általános, azonnal megjelent a komment hadosztály. Valaki tudni véli, hogy: „Ennyi pénzből szebb órát is lehetett volna”.

József úgy látjuk, védelmébe vette Orbán Viktor emberét, amiért ilyen áron talált magának használható órát. Ő ezt írta: „Eközben néhányan két nullával magasabb árkategóriában próbálnak valamit kompenzálni 👍”

Voltak, akik csúnyán alázták a politikust: „Ez ilyen polgari kereszteny konzervativ modon mertektarto visszafogott.” És olyan szöveget írt hozzá, még amit itt nem fogunk idézni.

„300ert kvarc, soha nem fogom megerteni…” – jött egy megfejtés egy másik rajongótól. A teljes beszélgetést itt lehet olvasgatni.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük