hotel bristol bécs orbán viktor

Orbán Viktor csapata 5,5 milliót tapsolt el egy éjszakára az elit szállodájában

A Hotel Bristol Bécs szívében található. Az Operaház mellett lévő épületben 150 szoba van, ez az osztrák főváros egyik legismertebb és legdrágább luxusszállodája. Itt éjszakázott Orbán Viktor magyar miniszterelnök és küldöttsége.

Van benne 24 darab, a századforduló hangulatát árasztó lakosztály is.

Azt írják magukról a honlapjukon, hogy a Hotel Bristol kényelmét a kezdetektől szívesen vették igénybe és nagyra is értékelte az elit. Megszálltak itt művészek, sztárok, uralkodók és üzletemberek is.

Ne kerteljünk, az elit szállodájáról van szó. A képek alapján nem is csoda, hogy sokan szerelmesek az épületbe, de erről majd mindjárt. Tavaly Orbán Viktor magyar miniszterelnök is itt szállt meg. Valamint a szintén 5 csillaggal büszkélkedő Hotel Sacherben.

Nagyjából negyvenen voltak, a delegáció költsége egyetlen éjszakára olyan 5,5 millió forintba került. Ezt most derítette ki az Átlátszó.

Ilyen belül a Hotel Bristol:

hotel britol lakosztály orbán viktor
Hotel Bristol
Hotel Bristol bécs orbán viktor itt szállt meg a kíséretével 5,5 millió forintért
Hotel Bristol, Bécs

A lap megjegyezte, hogy a hotel honlapján található információk szerint a legolcsóbb szoba 375 euróért (mintegy 150 ezer forint), vehető ki.

A legolcsóbb lakosztály, az Opera 1042 euróba (416.800 forint) kerül. A legdrágább, elnöki lakosztály, a Prince of Wales pedig 6000 euróért (2,4 millió forint) volt kivehető egy éjszakára. Azt nem lehet tudni, hogy Orbán Viktor melyikben aludt.

Olvastad? Itt van a világ legdrágább szállodai szobája!

És ezt? Orbán Viktor emberéről kiderült, milyen luxus órát hord.

Hasonló cikkek

Comments

Comments are closed.