Kozso Frizbi Hajdú Péter festmény
Kozsó szerint ő már milliárdos a képeiből

Kozsó szerint ő már milliárdos a képeiből – azonnal széttépték a netezők

Kozsó és párja, Ágica voltak Hajdú Péter legutóbbi Frizbijének meghívott vendégei. És nem is akármilyen titkokról hullt le a lepel – vette észre a 24.hu.

Kiderült, hogy Kozsó az énekesi és produceri pálya után lassan kábé világhírű festővé válik. Azt mondta, hogy mai a napig komolyan foglalkozik festészettel, nemzetközi szinten is tart kiállításokat. És itt lépett be a Luxushirek.hu érdeklődésének homlokterébe.

Mert Kozsó azt állítja, hogy ezeke a festmények bizony sok milliót érnek. Sőt, sok-sok-sok-sok milliót. Ráadásul nem is egyet, hanem szavai szerinbt több, mint ezer darabot adott már el belőlük. Így minimum egy milliárd forintot összetalicskázott már belőlük, de ennél NYILVÁN többet. Ha ezt Vincent van Gogh megérhette volna…

Nagyon komoly festményeket csinálok egyébként. Japán tussal is nagyon kevesen tudnak nagyon szép festményeket csinálni, de én abból is csináltam. Van egy saját stílusom, egy abnormális – magyarázott Kozsó.

A 24.hu kirakta a cikket a Facebook-oldalára, ahol meg is jelentek a kommentelők. Volt, aki szerint ezekkel a szavakkal csak fel akarta verni az árát a képeinek. Egy másik magyar netező azt mondja, dilettáns ő mindenben, sőt ezek már alekoszi magasságok.

Itt megnézhetitek a Kozsó által elindított beszélgetést Facebookon.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük