Széles Gábor milliárdos betegség
Széles Gábor milliárdos betegség

Drámai hír jött az egyik leggazdagabb magyarról

Széles Gábor hónapokig tartó súlyos betegségből állt talpra.

A Blikk cikke szerint a nagyvállalkozó mostanság lett újra jó bőrben. Ő maga nem reklámozta korábban a betegségét, most azonban szólt a rajongóihoz.

„Kedves barátaim és ismerőseim! Négy hónapnyi hasnyálmirigy-gyulladás után teljesen meggyógyulva tértem vissza. Köszönet az értem drukkolóknak” – írta Széles Gábor a Facebookon.

Széles Gáborról annyit mindenképpen érdemes tudni, hogyaz üzletember jelenleg a székesfehérvári székhelyű Videoton és Ikarus nagyvállalatok elnök-tulajdonosa. Szerepel a 100 leggazdagabb – 2022 kiadvány listáján is. 191 milliárd forintra becsült vagyonával jelenleg Magyarország 9. leggazdagabb embere.

Ezt a listát egyébként Mészáros Lőrinc vezeti Csányi Sándor előtt. Ahogyan arról a Luxushirek.hu is írt, a leggazdagabb magyar havonta átlagosan 15 milliárdot keres. Ez azt jelenti, hogy naponta 500 milliót-, óránként 20,83 milliót-, percenként nagyjából 347 ezret-, vagyis másodpercenként 5787 forintot tehet zsebre.

Széles Gáborról jutott eszünkbe, hogy egy másik magyar milliárdos, Polgár Árpád is nemrégiben volt kórházban. Csúnyán megütötte a fejét egy esés után, amit a házának a teraszán szenvedett el. Sokáig volt az egészségügyi intézményben, végül azonban minden jól alakult. Itt írtunk arról, mennyit kellett fizetnie a kezelésekért.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük