győri fürdő árak érdekesség infografika
Győri fürdő érdekességek

Itt nyit ki Magyarország legdrágább fürdője – íme az árak

Különleges élménypark nyit ki Magyarországon. A nyár elejétől lehet látogatni a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkját, a győri fürdőt.

A győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőben összesen 21 medence várja a szórakozni vágyókat. A nyitás napja is kiderült most már egészen pontosan: június 17 – írja a Sokszínű Vidék. Európa egyik legkorszerűbb fürdőhelyét és annak különböző szolgáltatásait eltérő árszinten lehet kipróbálni.

A Kisalfold.hu tájékoztatása alapján így néznek ki a költségek.

A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 Ft (győrieknek 5800 Ft) lesz.

A győri fürdőben a nyugdíjas- és gyerekjegy 7 300 Ft (győri nyugdíjasoknak és 18 év alattiaknak 4 380 Ft), míg a termálmedence és uszoda 6500 Ft (győrieknek 3900 Ft), 14-18 év közöttieknek, és a nyugdíjasoknak 3120 Ft lesz.

Uszoda jegyek is válthatóak. Ide a felnőttek 3500 forintért, (győrieknek 2100 Ft), 18 év alattiak és győri nyugdíjasok 1620 forintért tehetik be a lábukat és a törölközőjüket. Külön felhívták a figyelmet arra, hogy a nyugdíjas szervezeteknek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat.

Ezt olvastad? Ilyen egy 2 milliárdos jacht belülről.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük