balatonkenese eladó luxus ház
Balatonkenese hegyoldalában megtaláltuk a paradicsomot

Balatonkenese hegyoldalában megleltük magát a paradicsomot – készülj fel

Balatonkenese és a Balaton mindig is kedves volt a szívünknek. Gyerekként rengeteg nyarat töltöttünk a településen, most pedig a véletlen folytán a magyar tenger mellett akadtunk rá egy szemkápráztató luxusházra. Ebben leélnénk az egész életünket. A nyugalmat felkavaró eladó ház következik, nem is messze a strandtól.

Ha a Balaton melletti településre gondolunk, mi jut először eszünkbe? A strand, a kikötő, a programok, valamelyik étterem, esetleg a szállások? Ha utóbbinál maradunk, akkor azért az belátható, hogy jobb, ha az eladó házak közül választunk magunknak egyet, főleg amennyiben elég vastag a pénztárcánk.

Annál is inkább érdemes meggondolni az ottani életet, mivel rengeteg programot kínál a település. Vagy ha szép látványra vágyunk mindössze, elég csak felmenni valamelyik kilátóba.

Ez a ház maga a csoda

Nos, ezen agyalva kezdtünk el keresgélni az ingatlanok között és csakhamar megtaláltuk a paradicsomot Balatonkenesén. A hegyoldalban található, örök panorámával kívánják értékesíteni a 2021-2022-ben teljesen felújított palotát.

A Richlife.hu leírása szerint álmaink otthonának fűtési és hűtési rendszere gázkazánnal működtetett padlófűtés. Minden helységben külön inverteres klíma duruzsol, a medence fűtés-hűtését pedig gazdaságos, 21. századi hőszivattyú biztosítja.

balatonkenese eladó luxusház fotó strand balaton
Medence és jacuzzi is van Balatonkenese ékkövében (Fotók: Richlife.hu)

A lap azt írja, hogy a ház mellett a parkoló tetején 12 KW teljesítményű napelem található, ami összeköttetésben van a gépészeti helyiségben egy 10 KW-os akkumlátor egységgel, mely ház elektromos energia ellátását biztosítja.

A házhoz 6 személyes jacuzzi és egy 4 személyes szauna és egy medence is tartozik. A ház egyedi kamerarendszerrel és riasztóval rendelkezik.

Ezt olvastad? Balatonfüred ékköve ez a luxusház.

Valljuk be, innen még egy bolt, vagy a gyógyszertár meglátogatása is nagyobb élmény, mint egy budapesti panelházból. Hát még elmenni az egyik csárdába, hogy kedvünkre falatozzunk valamit a fárasztó nap után. De persze akit a cukrászda vonz, az sem fog csalódni a magyar tenger melletti településen.

Mondjuk ennek az életnek az ára is megvan. Jelen esetben onnan indulunk, hogy a luxus kégliért le kell tenni az asztalra 640 millió forintot. (Ha euróban fizetnél itt van egy EURHUF átváltó)

Ezért megkapjuk a 231 négyzetméteres ingatlant, három hálószobával és az 1350 négyzetméteres telket.

Balatonkenese egészen különleges

A város a Balaton északkeleti csücskében fekszik, Budapesttől mintegy 100 km-re délnyugatra, míg a megyeszékhely Veszprémtől 25 km-re délkeletre, a Kenesei-magasparton.

A tó körüli települések között különleges fekvésű. Balatonakarattyán kívül az egyetlen olyan vízparti település, amely igazából se nem déli, se nem északi parti – írja a Wikipedia.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük