Jákob Zoltán magánrepülője foto
Jákob Zoltán magánrepülője foto

Jákob Zoltán direkt hergel? Betámadták egyetlen fotó miatt

Jákob Zoltán nevétől hangos megint a magyar bulvársajtó, főleg, hogy a repülője is feltűnt az egyik legújabb posztjában.

Az Instagram-oldalára felrakott képen jól látszik, hogy a repülő oldalán a JACOB’Z logó szerepel. Ezúttal Európa határain belül utazik egy forgatás helyszínére.

A műkörmös bizniszben megtollasodott magyar milliárdost imádják a rajongói. Sokan a legemberközelibb gazdagnak tartják, mások szerint pedig erőt adnak a videói és a fotói a követőknek.

Egy biztos, mi, ahányszor csak látjuk, mindig egy szerény, már-már gyermekien érdeklődő srácit látunk és nem a nagymenő, mindenkit kiosztó milliárdos vállalkozót.

Az Instagramon azonban Jákob Zoltán repülője is kiverte a biztosítékot többeknél. Volt, aki azt írta, hogy „Jólvan, van már magánrepülő is”, míg egy másik netező azzal vádolta meg, hogy soha életében nem volt még a kezében kapa.

Rengetegen viszont gratuláltak neki és igazán jóképű legénynek tartják, aki hátha megtalálja az igazit a TV2 Nagy Ő című műsorában. Őt pedig Jákob Zoltán oda viheti majd a repülője fedélzetén, ahova csak akarja.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük