Balogh Péter autó cápák között rtl
Balogh Péter, Cápák között (Fotó: RTL)

Balogh Péter meglepő autóval jár – nem tipikus milliárdos

A most következő cikk félig meglepő lehet a Luxushirek.hu oldalán. Egyrészt egy milliárdosról, a Cápák között című RTL-es produkcióból megismert Balogh Péterről szól. Másrészt olyan embert ismerhetünk meg a személyében, aki nem szórja két kézzel a pénzt.

A 24.hu-nak adott hosszabb interjút az ismert magyar befektető. Felmerült a kérdés, hogy most akkor hogyan kell elképzelni Balogh Pétert, spórolós, vagy inkább költekezős. Erre azt a választ adta, hogy ő például egy BMW i3-assal jár, a felesége egy kis Fiat 500e-vel közlekedik és van még tartalékban egy Mazda Cx5-ösük.

Nem is tervezik lecserélni a flottát, csak ha valamelyik végleg megadja magát. „Nincsenek luxuscuccaink” – teszi hozzá gyekezve a Cápák között dörzsölt angyalbefektetője. Azért a képet egy átlagemberhez képest valószínűleg árnyalja, hogy kiderült: az utazásban például költekezős, nem veti meg a luxust. Évente többször is mennek külföldre a családdal, de nem sajnálja a pénzt a legújabb kütyükre, a technikai újdonságokra sem.

A Vg.hu kikereste, hogy Balogh Péter autója mennyibe is kerülhet. A 2015-ös gyártmányú i3-as a Hasznaltauto.hu szerint 6 és 8 millió forint közötti összegért vásárolható meg használtan, míg a kilencéves Mazda Cx5 4-6 millióért kapható.

Érdekesség még, ha felmerült az RTL szuperprodukciója, hogy mintegy 18-20 vállalkozásba fektetett már be ott és mindössze három négy hasalt el. Három négy szárnyal, azok pedig bőven behozzák azt a pénzt, amit máshol esetleg elbukott, vagy nem tudott még megkeresni.

Szóval Balogh Péter autója a közelében sincs Jákob Zoltán 100 milliós Ferrarijának. A körmös bizniszben megtollasodott egyik leggazdagabb magyar épp a minap gördült ki Budapest utcáira, hogy kicsit felrázza a várost. Videó is készült róla!

Ezt olvastad? Köllő Babett álomatutót vett magának!

Hasonló cikkek

3 Comments

  1. Melyik F1 sztár luxusautója a legmenőbb? Íme a fotók! says:

    […] De mi van a magánéletükben? Mivel járnak, mit vezetnek az F1 legjobb versenyzői. Annál is inkább aktuális a kérdés, mert a hétvégén tartják az Ausztrál Nagydíjat, ilyenkor pedig reflektorfényben vannak a versenyzők, a közönséget pedig minden érdekli. (Balogh Péter magyar milliárdos pedig ezzel az autóval jár) […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük