eladó traban autó gépjármű magyar 7 millió forint fotó
Micsoda autó! A 7 millióért eladó Trabant (Forrás: Blikk.hu)

Ilyet még nem láttál! Így néz ki egy 7 milliós eladó Trabant

Eladó luxus Trabant. Ez a hármas szóösszetétel nem feltétlenül elsőnek fordul meg az ember fejében, de a tapasztalat azt mutatja, hogy létezik ilyen autó. És mutatunk is rá egy bizonyítékot!

Rengeteg a műkedvelő magyar, akik folyamatosan keresik, melyik lehet a legjobb áron eladó Trabant az országban. Ha a Blikk nem is ilyet mutatott, de párját ritkító darabról van szó, az biztos.

A Blikk újságírója, Vajta Zoltán járt utána az autónak. Cikkében azt írja, hogy 7 millió forintos vételár nagyjából egy egy használt 5 éves BMW értékének felel meg. Az 1990-es évjáratú eladó Trabant a tatabányai Megyeri Zoltán tulajdona.

Édesapja két évvel ezelőtt elhunyt és úgy döntött, teljesen felújíttatja a gépjárművet. Most, hogy padlótól a plafonig kipofozták és új alkatrészekkel rendelkezik, teljesen úgy néz ki, mint ahogy 33 évvel ezelőtt kigördült a gyárból a négykerekű.

A szakértő szerint irreális az eladó Trabant ára

Varga Tibor autószerelő dolgozott rengeteget a járgányon és érdekes tapasztalatra tett szert. Akkora piaca van a járműnek Németországban, hogy mindnt be lehet szerezni hozzá újonnan is – írja a lap, amelyik fotókat is mutatott.

Muczán Gábor a Trabant-Wartburg Klub elnöke egyébként sokallja a 7 millió forintot ezért a személygépkocsiért.

„Nem hinném, hogy ennyiért elmenne, a 2-2,5 millió forintos árak reálisabbak a piacon” – fogalmazott az eladó Trabant kapcsán. Hozzátette, hogy inkább a jó állapotú, eredeti kocsik kelendőek.

Megjegyezte viszont a lap újságírójának, hogy a nyitott, cabrio Trabantokért 11 millió forintot is adnak a gyűjtők.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük