Dézsi csaba András lájk jelet mutat az ujjával
Dézsi Csaba András autója elképesztő öszegért eladó

Megy a botrányos rongyrázás, nézd, mit rejt Dézsi Csaba András volt Audija! Mesés pénzért eladó a kocsi

Dézsi Csaba András Győr polgármestere nem is olyan régen tudta meg azt a botrányos tényt, hogy havonta több mint 900 ezer magyar forintot fizet a város a szolgálati Audijáért.

A politikus azzal védekezett, hogy nem is tudta, gyorsan el is távolította maga alól. Szerencse, hogy kiderült, így nem kellett tovább majd’ 1 milliót közpénzből kiperkálnia a városnak. No, most ezzel az Audival kapcsolatban érkezett egy friss hír.

Az Ugytudjuk.hu szúrta ki az interneteken, hogy eladásra kínálja a tulajdonos cég. A hirdetésben megemlítik, hogy:

„4SZEMÉLYES, HOSSZÍTOTT, MINISZTERI JÁRGÁNY GYŐRBEN!”

Tehát nem letagadni akarják, hanem a politikus személyével turbóznák fel az érdeklődők számát. Valószínűleg nem is lesz nehéz. A szövegezés szerint a gépjármű fullextrás. 286 lóerős dízelmotor kápráztatja majd el új tulajdonosát és mindössze 14 280 kilométert futott. Van benne állófűtés, parkolóradar, esőszenzor is. Ráadásul Head-Up Display-jel (az autó képes a szélvédőre kivetíteni a menettulajdonságokat), valamint

memóriahabos masszázsüléssel szerelték fel.

A hvg.hu számolt egy kicsit, míg forintban 45 milliót, euróban 117 200-at, vagyis mostani árfolyamon 44 867 617 forintot kérnek érte. Érdemes belevágni!

Egy kicsit számolgassunk mi is. Múltkor szó volt róla, hogy Mészáros Lőrinc luxus jachtja egy tankolással mintegy 84 millió forintot zabál fel. Szóval ebből a szemszögből nézve elképesztő, hogy az átlagembernek megfizethetetlen Audi árából alig több mint fél tanknyi üzemanyag csordogálhatna bele a NER gázszerelőjének hajójába.

Ezt olvastad? Leforrázta az országot a kőgazdag Csaba.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük