rolls-royce baleset florida
Az összetört Rolls-Royce Floridában

110 milliós luxusautót tört rommá egy 66 éves nő – nem mindennapi fotó

Csúnya baleset történt. A floridai asszony úgy gondolta, hogy autózik egyet a Rolls-Royce Dawn márkájú luxusautó volánja mögött. Nem lett jó vége.

Egyrészt komoly anyagi kárt okozott másoknak is, másrészt rommá törte a kocsiját, amiből a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A Blikk azt írja, hogy a baleset után emlékezetkiesésre hivatkozott, nem tudja, hogy mi történt.

Az orvosi vizsgálat kizárta, hogy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt volna a baleset közben, mégis arról számolt be, hogy fogalma sincs, mi történt vele az utolsó pár órában.

Egy biztos. Az 66 éves asszony nő a Rolls-Royce autójával letért az útról és beszáguldott egy ház udvarára. A ház tulajdonosának elmondása szerint összetört egy 3 millió dollár érő szobrot. Ezután fennakadt az ingatlan szélén található, öt méter magas partfalon.

Noha személyi sérülés szerencsére nem történt, az belátható, hogy az anyagi kár jelentős. Egyrészt nagy javítás kell majd a Rolls-Royce-nak is, illetve a partfalban további 10 ezer dollárnyi keletkezett – számolt be eredetileg a cbs12.com.

Ezt olvastad? Jákob Nagy Ő Zoltán megmutatta a luxusautókat.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük