Ferrari piros autó
Az eladó Ferrari

Durva, de van aki úgy él itthon, hogy ezt az autót megveheti. Nem hiszed el, mennyibe kerül!

Épp nézelődtünk a neten, amikor megláttuk az eladó Ferrarit. De hiába törnénk fel hozzá a perselyünket, mert annál jóval többe kerül.

Az egyébként jó kérdés, hogy ha lenne rá pénzünk, akkor megvennénk-e ezt a tűzpiros Ferrarit 265 millió ropogós magyar forintért. Kétséges. A Richlife.hu oldal hirdetése szerint a luxusjárgány éppen kettő személyt tud elszállítani, tehát családi utazásokhoz felejtős.

Mit tud a Ferrari?

A 2023-ban gyártott Ferrari kilométerórája 350 megtett km-t mutat. A 780 lóerős cabrio majdnem 4 literes motorral rendelkezik és automata sebességváltót kezelhet út közben a szerencsés tulajdonos.

A hirdetés szövege szerint az autó jelenleg német céges tulajdon. Magyarországon az egyetlen, azonnal elérhető darab, már nem rendelhető a Ferrai Budapestnél. Carbon kiegészítők találhatóak rajta, amik a következők: felni/műszerfal/ülések/kormány. A gépkocsihoz 7 év ingyen szerviz csomag is jár.

Mivel a csomagtér nem túl nagy (sőt) így a Tescoba járás, vagy egy balatoni nyaralás is necces vele, ráadásul bele sem merünk gondolni, hogy hány perc alatt húzná meg valaki, persze csak véletlenül. De senki kedvét nem szeretnénk elvenni a vásárlástól, így ha van felesleges 265 millád, vedd meg nyugodtan.

Mi addig is gondolkodunk azon, hogy valaki úgy él Magyarországon, hogy ezt tényleg megengedheti magának…

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük