Rogán Gaál Cecília luxus medence fotó
Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília telkének fotóján röhög az egész internet

Rogán-Gaál Cecília présházánál járt Hadházy Ákos. Be kell valljuk, imádjuk Tihanyt, a környéket és a luxust. Így lehet ezzel a gyönyörű ex-politikusfeleség is, no meg a politikus is, aki ismételten elzarándokolt a telekhez.

Hadházy Ákosnak megtetszhetett egíébként a terület, mert nem először utazott el oda, hogy megörökítse azt és a képeket feltöltse az internetre.

A Szeretlek Magyarország arról ír, hogy 2022 áprilisában már értekezett arról, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal szerint a terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkra vonatkozó rendelet alapján védett. Az ottani építkezés azonban nem engedélyköteles.

Ahogy azt kell, ki is szabták az örökségvédelmi bírságot, megtiltották a további építkezést és a helyreállítást is előírták. Rogán-Gaál Cecília 2020-ban vásárolta meg a telket, az Index szerint 146 millióért, ami hivatalosan külterületi szőlő. 

A legérdekesebb fordulat, hogy megjelent egy tereptárgy a területen. „Szerencsére tűzivíztározó is van (csak véletlen, hogy egy medencéhez hasonlít, hiszen azt nem építhetett volna a szőlőbirtokra)” – írja Hadházy Ákos.

Rogán-Gaál Cecília telkének fotójától az internet népe megveszett és röhögnek rajta. Több helyen is ízt írják, hogy szerintük nem igaz az, amit a politikus állít, hiszen abból a szögből, ahol ülnek, ez bizony egy gyönyörű, ízléses medence. Az igazságot olvasóinkra bízzuk!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük