Gáspár Győző Győzike bea Hősök tere autó komment
Gáspár "Győzike" Győző és Bea a Hősök terén mutatták meg új luxus autójukat

Gáspár Győző leparkolt a Hősök terén – szénné alázzák a kommentelők

Gáspár Győző Győzike általában nem egy Trabant társaságában fotózkodik, most sem így történt.

A TV2 és a Békemenet legújabban már fideszes sztárjának élete nyílt titok mindenki előtt. Gáspár Győző hol arról beszél a TikTokon, hogy évekig megvezették az embereket a Győzike-show díszletei között, máskor meg fotók készülnek róla, persze luxuskörülmények között.

Most is így történt. Kedvenc autója a VW és persze véletlenül mindig kap egyet, amit használhat. Most éppen a Hősök termén parkolt le szerelmével és feleségével, Gáspár Beával, hogy jól megpromózzák a „tartosberlet_operativleasinget”.

A minden extrával felszerelt luxus autó színe is elegáns és Győzike posztja szerint is „csodás”.

Úgy látszik most egy ilyen időszakot élünk. Itt a tavasz és minden celebünk megkapja az új kocsiját. Először Rácz Jenő Michelin-csillagos séf ámuldozott a Mercedesén, aztán meg Szabó Zsófi mutogatta magát a szonzor BMW-ben.

Persze csak irigykedünk, nyilván elfogadnánk mi is egy ilyen autót Luxushirek.hu felirattal az oldalán, de egyelőre még semmilyen megkeresés nem érkezett. Lehet, hogy ez volt a Picibá névre hallgató baja is a Gáspár Győző Facebook posztja alatt és azonnal szénné is oltotta:

„Győző Magyar gyerek 👍🍾 szlovák autóban 😱😱😱😱🥺🥺🥺🥺

Akadt, aki szerint a cipő jobb, mint maga az autó és volt aki pikírten megjegyezte, hogy most már csak egy sofőr hiányzik a gyönyörű autó mellé.

A Liner.hu Facebook-oldalán voltak, akik el is hányták magukat gondolatban a luxus autótól és Gáspár Győzőtől. A beszélgetés itt lehet élvezni.

Olvastad?

Ezek a legnépszerűbb luxusautó márkák Magyarországon.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük