Balogh Péter felesége hajdú péter interjú frizbi
Balogh Péter felesége örülhet milliárdos szavainak

Itt a megrázó vallomás a magyar milliárdostól

Balogh Péter felesége örülhet, olyat mondott a magyar milliárdos Hajdú Péter következő Frizbijében. A sikeres vállalkozó lesz ugyanis a vendége.

Egészen nagy mélységekbe is beleláthatunk majd. Az már most kiderült, hogy a Cápák között vállalkozója a gyerekkoráról is beszélt. Jutott idő arra is, hogy elmesélje, akadt olyan nap, amikor egyáltalán nem evett. És persze Balogh Péter azt sem rejtette véka alá, hogyan gazdagodott meg és lett végül Magyarország egyik legnagyobb angyalbefektetője.

„Önmagában a pénz, annyira nem izgat. (…) Meg akartam mutatni, hogy érek ebben a világban valamit”

mondta az előzetesben Balogh Péter. Egy kis bulvárt is megosztott a nézőkkel, ugyanis elárulta, hogy az utóbbi nyaralásokra a volt feleségével, annak testvérével és a gyerekekkel ment a családja.

Azt is kifejtette, hogy soha nem költött nőkre és nem is fog, aminek a Balogh Péter felesége valószínűleg szívből örül.

Nem is olyan régen ennél egy fokkal szakmaibb beszélgetés volt közte és a 24.hu újságírója között. Cseri Péter a milliárdos tapasztalataira volt kíváncsi. Előkerült például az a kérdés, hogy vannak-e olyan személyiségjegyek, amelyek nélkül nem igazán lehet valaki sikeres az üzleti világban.

Erre elmondott egy óriási igazságot, amivel rendszeresen találkozunk mi is. Szerinte Magyarországon nagyon csökönyösnek kell lennie annak, aki vállalkozó szeretne lenni. Idehaza szinte csak olyan hangok veszik körül – a család, a barátok, az ismerősök –, hogy ne kockáztass, menj el inkább alkalmazottnak. Sokan pusztán jóindulatból és aggódásból próbálnak meg lebeszélni róla.

„Magyarországon vagy abból lesz vállalkozó, aki vállalkozócsaládba születik, vagy pedig annyira elszánt és makacs, annyira hogy bízik önmagában és az álmaiban, hogy senki nem tudja őt eltéríteni” – olvasható Balogh Péter elmélkedése a lap cikkében.

Ezt olvastad?

Valahogy 155 millió forintnyi hamis euróért vettek Bitcoint Budapesten.

Ők is akarják az Ötöslottó milliárdjait.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük