Tomán Szabina cápák között balogh péter moldován andrás rtl

Tomán Szabina mennyi pénzt kap az RTL-től a Cápák között műsorért?

Mindig remek téma, ha gazdag – ebben az esetben rendkívül gazdag – emberekről írni. Akkor pedig egészen szívesen tesszük, amikor korrekt üzlet köttetett. Tomán Szabina és befektetőtársai és az RTL esetében ez megvalósult. Nézzük a részleteket!

Sokan, régóta találgatják, vajon kap-e gázsit a Cápák között című műsorban Moldován András, Tomán Szabina, Balogh Péter, Balogh Levente és Lakatos István a cápás „szerepért”. Most megszólalt Máté Krisztina a műsor prduceres és tiszta vizet öntött a pohárba: nem kapnak pénzt.

Elmondása szerint a deal az, hogy nekik is megéri az az idő, amit a forgatásokkal töltenek, hiszen potenciális üzleti lehetőségekkel találkoznak. És ha ügyesek, abból nekik később pénzük lesz. Tehát ez a fizetségük, ezért szánnak rá nem kevés munkaórát a keresgélésre a Cápák közöttben – írja a Penzcentrum.hu az RTL-re hivatkozva.

Moldován Andrással és a meggazdagodáshoz adott tippjeivel már foglalkoztunk a Luxushirek.hu oldalon is. Most nézzük meg egy kicsit alaposabban

Kicsoda Tomán Szabina?

A modell, üzletasszony, a Toman Lifestyle vállalat elnöke, a Toman életmódprogram megalkotója. 16 éves volt, amikor iskolából hazafelé menet megszólították az utcán, hogy csatlakozzon egy akkor induló modellügynökséghez. 1997-ben beválasztották az Év Arca versenyre, ahol másodikként végzett, ezzel pedig elindult modellkarrierje.

Olvastad? Ezek a legdrágább eladó autók most Magyarországon!

Tomán Szabina első várandóssága után maga is súlyproblémákkal küzdött, súlyfeleslegét egy fehérje-diéta segítségével sikerült leadnia, ebből alkotta meg a Toman életmód-programot.[2] 2015-ben, 15 év modellkarrier után alapította meg saját cégét, a Toman Lifestyle Kft-t. mely 5 év alatt egymilliárdos franchise-rendszerben működő vállalkozássá nőtte ki magát, közel 30 hazai, 2017-től pedig több külföldi (román, osztrák) szalonnal is rendelkezik – olvasható a Wikipedia szócikkében.

Az UNICEF bajnoka és nagykövete, a Mosoly Alapítvány 42 mosoly programjának támogatója, 2020-ban csatlakozott továbbá a Greenpeace Műanyagmentes Július kampányához is. Missziójának tekinti a gyerekek védelmét és azt, hogy felhívja a figyelmet arra, hány nő van kitéve a családon belüli erőszaknak. Tomán Szabina a cégével a koronavírus járvány idején heti rendszerességgel támogatta a Toman termékekkel az egészségügyi dolgozókat.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

4 Comments

  1. avatar
    cro usdt says:

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

  2. avatar
    gate io NFT says:

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

  3. Íme a legdrágább régi pénzek - lista 💰 - Luxus Hírek says:

    […] Az első helyen szerepel az 1794-es ezüstdollár (képünkön felül). Az érem az Egyesült Államok legelső ezüstdollárja volt, és mindössze 175 darabot vertek belőle. Az érem ára 10 millió dollárra tehető, és a ritkasága, valamint az állapota miatt ilyen értékes. (És ha már pénz, arról korábban írtunk, mennyit kapnak a Cápák között befektetői az RTL-től) […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük