Nala Ray onlyfans modell fizetés online barátnő
Nala Ray onlyfans modell és online barátnő

Ő itt havi 100 milliót keres azzal, amit egész nap csinálsz

Elképesztő luxusfizetés üti a markát minden hónapban Nala Raynek, az egyik Onlyfans modellnek. Pusztán azzal, hogy beszélget az oldalon. Ő ugyanis online barátnő és havi 300 ezer dollárt keres.

Nos, a történet a következő. Nala azt állítja, hogy a férfiak nem randiznak vele a való életben, mert elbűvöli őket a külseje és megrémülnek. És ha már így van, akkor elhatározta, hogy inkább online barátnő lesz. 7 ezer férfié, akik havonta nagyjából 300 ezer dollárt hagynak nála – írja a Daily Mail.

Azt állítja, hogy mindegyik férfit a párjának tekinti, noha a való életben nem lenne hajlandó találkozni velük. Azután fordult az Onlyfans felé, hogy elege lett a birtoklási vággyal küzdő férfiakból. Meg hát ebből nem kevés pénzt tud csinálni ugye.

A kaliforniai lány beavatta az újságírót néhány részletbe is. Reggelente például üzenetet küld a srácoknak, amire néhányan válaszolnak és beszélgetni kezdenek. Az 580 ezer Instagram követővel rendelkező Nala azt mondja, általános, mindennapi dolgokról folyik a társalgás. Milyen a napjuk, hogy aludtak, mit esznek és mit terveznek. Szóval semmi különleges, olyan dolgok ezek, amiket mindannyian csinálunk. Csetelünk, beszélgetünk…

„Nagyon büszke vagyok ezekre a kapcsolatokra, az online barátnőjük vagyok”

– teszi hozzá.

Azt is elmondta az onlyfans modell, hogy nem igazán volt nehéz dolga. Két választása volt ugyanis. Egyrészt, lehetne egy rendes barátja, aki nem tudná elfogadni, hogy megnézik az utcán és ráadaásul sok pénzt keres. A másik, hogy az interneten randizgat. Hát, ő a másodikat válaszotta és nagyjából talicskával tolja haza a pénzt minden hónapban.

Nagyjából fél éve szingli a való életben, de tapasztalatai szerint mindez segít neki abban, hogy szorosabb online kapcsolatot alakítson ki a pasijaival és bezsebelje a luxusfizetést.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük