Felföldi József
Felföldi József

Nem akármilyen fizetést kezd adni a magyar milliárdos

Felföldi József zenészként, influenszerként és cégvezetőként is termékeny. A Fókusz készített vele hosszú riportot, amelyből a Luxushirek.hu oldalnak is jutott tartalom. A TikTok-on taroló üzletember az osztrák bérekhez igazítja a fizetéseket.

Az RTL műsorából megtudhattuk, hogy egy hógolyó volt az, amely megváltoztatta az életét. Elveszítette a szemét, hogy azután belevágjon az üzleti életbe. Egyik találmánya pedig annyira sikeres lett, hogy Angliában, Izraelben, Japánban és az Egyesült Államokban is van rá kereslet a mai napig – írja az RTL.hu.

Mi kell ahhoz, hogy meggazdagodjunk? Felföldi József véleménye meglehetősen sarkos. Szerinte először kell felkelni, nézni a piacot és keresni a réseket, ahova be lehet törni. Lefeküdni pedig csak utoljára szabad. Tapasztalata szerint az üzleti életben csak az élők és a holtak vannak.

Az ötlet, ami gazdaggá tette egy különleges szívószál, ami felszívódik a tejben és megszínezi azt. Ennyi. 2023-ban is van rá kereslet, egyszerű és nagyszerű, az ilyen ötleteket kitalálók lesznek sikeresek és ami fontos, gazdagok.

Felföldi József vagyona

Az ötgyermekes Felföldi József 220 embert foglalkoztat és gondoskodik róluk. Az üzletember elhatározta, hogy a vállalatot svájci és osztrák mintára fogja működtetni, ami nem könnyű feladat Magyarországon. Ígéretet tett arra, hogy jövő januártól a béreket a nyugati fizetésekhez igazítja, azaz egy szakmunkás megkeresi majd nála az osztrák minimálbért – írja a lap.

Hozzáteszi, hogy van egy látomása.

„Ha idejön egy 20-22 éves szakmunkás hozzám, akkor mire családot alapít legyen neki lakása, autója, amivel el tudja vinni kirándulni a családját. Ne máról holnapra tengődjön. Letörlöm a nevem, ha nem így lesz”

– mondja Felföldi József, akit a TikTok-on is több mint 100 ezer magyar követ már.

És hogy mennyi Felföldi József vagyona? Ezzel kapcsolatban a Dehir.hu oldalon találtunk némi kapaszkodót, ahol összeszedték Debrecen leggazdagabb embereit. Ott azt írják, hogy Felföldi József, a Felföldi Édességgyártó Kft. tulajdonosa és alapítója, 3,2 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik.

Ezt olvastad?

Íme a világ, önerőből leggazdagabb asszonya!

Ez az onlyfans modell havi 100 milliót keres azzal, amit te is csinálsz

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük