Kulcsár Edina gwm instagram luxus arany babakocsi foto
Kulcsár Edina Instagram oldala felrobbant az arany babakcsitól

Körberöhögik Kulcsár Edina legújabb fotóját az Instagram kommentelők

Kulcsár Edina Instagram oldala felrobbant. A leendő édesanya és G.w.M már korábban elmondták, hogy nem aprózzák el születendő gyermekük kényeztetését.

Jó szülők lévén mindent megadnak majd a csöppségnek, amit csak tudnak. Ha ez éppen egy luxus, aranyozott babakocsi, akkor azt. Kulcsár Edina azért azt is hozzátette már egy korábbi interjúban, hogy talán a Gucci babaruha sok, mivel úgyis hamar kinövi a pici. Várnak az ilyen luxus márkákkal pár évet.

Viszont úgy tűnik, az nem mindegy, hogy miben fekszik majd egy séta során a picur.

„Íme a mi kis babakocsink, amit a családunk csak ékszerdoboznak hív. Igaz, hogy még nem helyeztük forgalomba, de ahogy meghozta a futár azonnal összeraktuk és azóta nap mint nap gyönyörködünk benne.” – fogalmazott az Instagram oldalán Kulcsár Edina.

Kedvenc részünk következik, mert persze, hogy megjelentek a rajongók, akik azonnal szolgálatba is helyezték magukat. És elkezdtek kommenteket írni.

„Azt hittem Gucci lesz” – vág bele rögvest a közepébe egyikük. Erzsébet nem érti a dolgot, így fogalmaz: „Minek ilyen drága baba kocsi amikor kb 5 hónapos koráig fogja használni.”

Volt, aki megpróbálta visszahozni a magyar valóságba az üzletasszony anyukát. Ezt írta Kulcsár Edina Instagram követője: „Szép de fél millás babakocsi szerintem felesleges.”

„Uramatyám” – fogalmaz egy másik rajongó, aki egy sírósan nevető emojival röhögte körbe a legújabb fotót. Cintia pedig nagyon szomorú, ő úgy látja, rá sem lehet ismerni már Kulcsár Ediánára. A komplett Instagram beszélgetés itt lesz.

Ezt olvastad? Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kisbabája. Gratulálunk!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük