Orbán Ráhel bababolt ruha
Orbán Ráhel milliós luxusruhában lehetett a bababolt évfordulóján

Orbán Ráhel mintha milliós ruhában ünnepelte volna a boltját

Orbán Ráhel életében nagy esemény történt. Orbán Viktor miniszterelnök lánya ugyanis a boltjának az évfordulóját ünnepelte.

Az üzlet lassan egy éves lesz, ennek örömére pedig nagy csinnadrattát szerveztek. Tóth Gabi és Vasvári Vivien is megjelent Orbán Ráhel bababoltjának első születésnapján. Az eseményről Vasvári Vivien szépen egy Instagram-sztorit is kirakott.

A kiszivárgó információk alapján a vállalkozó beszélt is. „Nagy öröm számomra, hogy sok olyan arcot látok ma itt, akik már az első napon, 2022. május 17-én is velünk tartottak” – fogalmazott a bolttulajdonos.

Azt már a Reddit felhasználói szúrták ki, hogy olyan szettben jelenhetett meg, ami nem mindennapi. Úgy tűnik, Orbán Viktor lánya Celine és Dior darabokban feszített az eseményen. Minden elképzelhető, még az is, hogy Orbán Ráhel esetleg valamelyik turkálóban akadt rá a luxus ruhadarabokra.

Még az is lehetséges, hogy ajándékba kapta, vagy amire gondolni sem merünk, hogy nem eredetiek. Olyannyira nem gondoltunk rá, hogy az Rtl.hu vetette fel az ötletet. Annak is ők néztek utűna, hogy eredetiség esetén csak a szoknya majdnem 700 ezer forintba kerül.

Hasonló cikkek

Comments

  1. avatar
    Bibi Baba says:

    Jó, Orbán Ràchel kitàrgyalval.Magyar György fiának szoknyájáról mikor beszélünk ? Nádszál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük