A képen Jákob Zoltán van. Férfi középkorú, feltűnő fekete szemüvegben, borostás arccal, és rövid, őszülő hajjal néz a kamerába, háttérben a felhős égbolt és a tenger látható
Jákob Zoltán optimistán látja 2024-et

Ha bejön Jákob Zoltán jóslata, óriási fordulatot vesz az életünk 2024-ben

Jákob Zoltán az Instagram-oldalán osztotta meg a jóslatát 2024-re, még a Maldív-szigetekről.

Legutóbb arról írtunk Jákob Zoltánnal kapcsolatban a Luxushirek.hu oldalon, hogy „kirabolták” egy külföldi szállodában. Ez rögtön azután történt, hogy ugyanott elég furcsán viselkedtek vele a luxusszálloda éttermében.

Eljött 2024 és úgy tűnik, hogy a korábbi Nagy Ő idén is velünk lesz. A milliárdos nagyvállalkozó a Maldív-szigeteken próbálta ki, milyen ott egy szilveszter. Ennek kapcsán a Bors kürtölte világgá, hogy volt felesége megviccelte egy kicsit.

Jákob Zoltán elárulta, milyen év lesz 2024

Jákob Zoli ugyanis egy videót osztott meg arról, hogy exfelesége egy óriási vödör jeges pezsgőt borított a nyakába. Érdekesség egyébként, hogy vele és a lányaival tölti a kiruccanást a paradicsomban a körömkirály. Valószínűleg jól is érezhetik magukat, mert ezen a héten még maradnak.

Rögtön újév napja után, január 2-án üzent is a szigetről minden magyarnak. Elég optimistán látja a jövőt, mivel egy ábrándos fotó mellé azt írta:

Mindannyiunk éve lesz…

Úgy legyen! A kommentelők pedig csatlakoztak hozzá, megszámlálhatatlanul sok jókívánságot, „boldog új évet kívánok” üzenetet és pezsgőspoharat kapott, aminek valószínűleg rendkívüli módon örül a tenger morajlását hallgatva.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük