Jákob Zoltán háza nem akármelyik kastély lesz
Jákob Zoltán háza nem akármelyik kastély lesz

Nem hiszed el, melyik lesz Jákob Zoltán háza – fotó

Jákob Zoltán háza rengeteg alkalommal került már elő a magyar sajtóban. A Blikk most megtudta, hol forgatják a TV2 Nagy Ő című műsorát 2023-ban, ahol a barátnője vagy akár a felesége és rátalálhat.

Magyarország egyik legexkluzívabb hoteljében, az ötcsillagos Botaniq Turai Kastélyban forgatják az idei műsort. Ráadásul a csatorna az egész épületet kibérelte az adás idejére.

A lap azt írja, hogy a háromhetes forgatás helyszíne az említett turai kastélyhotel, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István cégének egyik leányvállalata üzemeltet. Ott jöhet tehát össze Jákob Zoltán és leendő felesége, ahol korábban például Justin Bieber is lazult.

Turai kastély Tiborcz Nagy ő jákob zoltán felesége
Turai kastély: Tiborcz István szállodájában keresi a feleségét Jákob Zoltán, ez lesz egy darabig a háza

A lap információja biztosnak tekinthető, ugyanis azt a Nagy Ő kreatív producere, Kirády Attila is megerősítette. És hogy miért esett a választás erre a luxuskastélyra? Arra is kaptak választ.

„Jákob Zoltán az ország 39. leggazdagabb embere. Olyan helyszínt szerettünk volna találni, ami azt a luxus életérzést át tudja adni a nézőknek, amiben a napjai telnek”

– mondta Kirády. Sőt hozzátette, hogy a műkörmös milliárdos vállalkozó örömmel költözött be annak a kastélynak az elnöki lakosztályába, aminek a vendégszeretetét korábban már élvezte.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük