Staller Ilona Cicciolina
Staller Ilona Cicciolina eladja római lakását

Nagy baj van, összeomolhat anyagilag a magyar sztár, már a lakását árulja

Staller Ilona, vagyis Cicciolina anyagi lehetőségei a végéhez közelednek. A hírek szerint már két éve nincs bevétele, ezért úgy döntött, eladja a római luxuslakását.

A történetről a Bors írt részletesen. Az ingatlanról annyit biztosan lehet tudni, hogy egy társasházban található a Via Cassián, Róma északi részén. Nézzük kicsit a részleteket.

A lakás egy nappaliból, két hálószobából, két fürdőszobából és egy konyhából áll, és egy tágas terasz, valamint a kertben egy úszómedence is tartozik hozzá.

Nem annyira extravagáns, mint Lagzi Lajcsi birtoka, de azért biztosan el lehet ütni ott az időt. Sajnálja, hogy pont most kell megválnia tőle, hiszen már négyzetméterenként nem ér 1 millió forintot sem. A filmbe illiő életet élő Staller Ilona (Cicciolina) lakásának az ára 231 ezer euró (mintegy 86 millió forint) a mérete pedig 130-as. Négyzetméterben.

Egy olasz lapnak Cicciolina arról valott, hogy a járvány miatt két éve nincs bevétele. Kiadásai eközben is voltak, és most ezért döntött a lakásának eladása mellett.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük