jégmadár máv balaton expressz online elvira jegyvásárlás
MÁV: Konkrét helyre vehetünk jegyet a Jégmadár Expresszen is

Bombameglepetés a MÁV-tól – ennek rengeteg magyar fog örülni

A MÁV (Magyar Államvasutak Zrt.) néhány járatán az online jegyvásárlás pillanatában pontosan eldönthetjük, melyik helyre akarunk ülni.

Sok magyar vonatozik, ebben nincs semmi újdonság. Abban egy kicsit igen, hogy amikor a MÁV bekerül a beszélgetés homlokterébe, akkor nem a késés a téma. Most viszont megtörjük ezt az átkot és megdicsérjük a társaságot.

Kísérleti jelleggel a vonattársaság ugyanis bevezet egy új funkciót a jegyvásárlásnál. 18 balatoni járaton, a Déli Pályaudvar és a Keszthely közötti InterCitykre (prémium és másodosztályú kocsikba válthatunk jegyet), illetve a Szob és Fonyód közötti Jégmadár expresszre konkrét ülésre lehet megváltani a helyünket. Az utóbbi esetében 484 hely közül választhatunk az emeletes szerelvényeken.

Mit jelent ez a MÁV vonatain?

A gyakorlatban ez nagyjából úgy néz ki, mint a moziban. Az elvira.hu oldalon megnézzük, hol vannak szabad helyek a MÁV járatain és az online jegyvásárláskor kiválasztjuk azt, amelyik nekünk szimpatikus. Ha az ablak mellé szeretnénk ülni, akkor azt, ha a csendes kocsiban utaznánk, akkor arra kattintunk és így tovább.

Az új funkció egyelőre próbaképp üzemel, június 16-ig, az eredmények kiértékelése után pedig, amennyiben azok pozitívak akkor ezeket további InterCity és nemzetközi járatok is kiterjesztik – írja a Promotions.hu.

MOST HÍR

[wp-rss-aggregator template=”default”]

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük