Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik megmutatta, milyen luxus jár egy liverpooli focistának

Saját magát buktatta le! Még ezt is megengedheti magának Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik idén nyáron került a Lipcse csapatától az angol Premier League-ben vitézkedő Liverpool együtteséhez. A sztárfocista minden bizonnyal sztárgázsit is kap, amiből bőven futja arra a luxus ruhaszettre is, amiben legutóbb lencsevégre kapták.

Persze az avatatlan szemek elsőre meg nem mondanák, hogy nagyjából 2 millió forintos outfitben szerepel a friss Instagram fotókon a magyar válogatott klasszisa. Az RTL azonban azt írja, hogy a melegítőnadrágtól a sportcipőig minden több mint ezer euróba került Szoboszlai Dominikon. 

Az Onlyfits nevű TikTok oldalon szedegették össze, hogy mennyibe kerül a labdarúgó nadrágja, felsője, táskája és a cipője. Ők pedig arra jutottak, hogy nem volt olyan ruhadarab, vagy kiegészítő Szoboszlain, ami félmillió forint alatt megállt volna. Így pedig könnyen kiszámolható, hogy bizony bőven 2 millió forint felett volt a ruhája.

Íme Szoboszlai Dominik luxus villantása:

Érdekesség Dominikkal kapcsolatban, hogy esélyes az RTL Év Embere voskoláson is. A csatorna nézői 2023 végéig szavazhatnak arra, aki szerintük megérdemli ezt a megtisztelő címet. Egy biztos, a teljesítményével és az átigazolásával és a személyiségével a fiatal sztárfocista is megérdemelné a dicsőséget.

Ezt olvastad? Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea helikopterrel mehetett a karácsonyi családlátogatásokra.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük