Kis Grófo biatorbágy ház videó
Kis Grófo és családja Biatorbágyra költözik. Megmutatta a luxusházat

Kis Grófo a luxusházát mutogatja, ide küldené inkább egy netező

Kis Grófo és családja eldöntötték, hogy Szolnokról Biatorbágyra költöznek egy nem is akármilyen luxuslakásba.

Az énekes korábban a Borsnak beszélt arról, hogy milyen ház várhatja majd őket. Természtesen mindhárom gyerkőcének saját szobája lesz, sőt egy medence is várja majd őket. Egyébként, ha minden az eredeti tervek szerint alakul, a Kis Grófo família már rég beköltözhetett volna, de vannak csúszások általában egy építkezésnél.

A lapnak azt is elmesélte, hogy mindenféle flanctól próbálják megóvni a házat és egy letisztult, egyszerű otthont álmodtak meg maguknak. Azt nem lehet tudni, hogy a saját monogrammokkal ellátott bútorok, esetleg a gyönyörű masszázsmedence is belefér-e ebbe, esetleg menet közben változtak az elképzelések.

Az biztos, hogy Kis Grófo úgy döntött, hogy a Tények Plusz stábjának megmutatja az új rezidenciájukat. És hogy mi a ház jellemzője?

Ez nagyon grófos stílus! Speciálba!

mondja Kis Grófo.

A csatorna videójából kiderül az is, hogy szökőkút is működik majd a sztár biatorbágyi házánál.

Több se kellett a Facebook népének. Záporoztak a kommentek és azt tapasztaltuk, hogy elsősorban negatív hozzászólások érkeztek. Hogy miért, az rejtély.

Volt, aki egyenesen úgy fogalmazott, hogy Kis Grófo: „még a végén király lesz”. Jött egy netező, akit kiborított a bulibáró „speciálba” kifejezése, adta is a fejfogós gifet az énekesnek.

Ági próbálta viszonylag normális mederbe terelni a beszélgetést. Ő azt írta, hogy: „Sokat nem láttunk belőle, viszont jó a kapu! Használják egészséggel az új otthonukat!” Aztán a nagy odacsapás: „szerintem a VÁRBA kellen költözni”. Ebből a fajtából azután érkezett töb is, több változatban.

Természtesen sok olyan hozzászólás is jött, amiben boldogságot kívánnak a családnak és minden jót. Tegyünk mi is így, érezzék jól magukat Biatorbágyi házukban Kis Grófo és családja.

Ezt olvastad? Így néz ki Jákob Zoltán luxuslakása.

MOST HÍR

[wp-rss-aggregator template=”default”]

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük