Jákob Zoli hajó
Jákob Zoli és lányai egy hajó fedélzetén nyaralnak

Jákob Zoltán olyat mondott a luxuslakásáról, hogy minden magyar kiborul

Jákob Zoltán luxuslakása folyamatos cikk- és téma ötleteket szolgáltat. Most itt egy újabb fejezet a TV2 következő Nagy Ő-jének az életéből.

Bemutattuk korábban a milliárdos körmös üzletember budapesti otthonát. A város közepén vett egy impozánst lakást. Erről korábban elárulta, hogy nagyjából 1 milliárd forintot ér.

Jákob Zoltán, aki a gyerekei életében is azt a szemléletet próbálja erősíteni, hogy ne kérkedjenek a pénzükkel, a berendezésről beszélt és olyat mondott a luxuslakásáról, amitől kiborul minden magyar. „A lakás az olyan egymilliárd forint, a berendezés, az olyan háromszász-négyszázmillió” – mondta a Blikk stábjának.

„Ez a biblia annyira egyedi, hogy az első példányt a pápa kapta. Összesen hatezret készítettek belőle, kézzel. Arannyal van futtatva, de nemcsak a külseje, hanem bent a lapokon is.” – fogalmazott a lapnak egy limitált Bibliáról Jákob Zoltán luxuslakása bemutatása közben.

Arról, hogy hogyan képzeli a jövőt és az öregkort, az üzletember most beszélt először. „Nem vettem volna meg ezt a lakást, ha megtalálom előbb azt a telket, amit most, a lakásszerződés után egy héttel találtam. A Rózsadomb közepén vettem egy gyönyörű, panorámás telket. (Íme egy fantasztikus konyhai ötlet)

„Ha nyugdíjas leszek, akkor oda fogok kiköltözni a Rózsadombra, és van egy jó nagy kertem. Kapálni nem szeretek, úgyhogy valami más növényzet lesz”

– fogalmazott viccesen Jákob Zoltán.

Olvastad már? Itt egy ritka érdekes luxusház!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük