Kempinksi Hotel Corvinus Budapest luxusszálloda
A Kempinski a legjobb luxusszálloda Magyarországon 2023-ban

Kiderült, melyik Magyaroszág legjobb luxusszállodája! Elképesztő, milyen belül

2023-ban is megválasztották a legjobb magyar luxusszálloda cím büszke tualjdonosát. A dobogó tetejére a fővárosi Kempinski Hotel Corvinus Budapest állhatott.

A Roadster.hu azt írja, hogy a szálláshely a World Travel Awards listáján lett az első. Erről azt kell tudni, hogy minden évben a turisztikai területen működő és a vendéglátásban dolgozó helyeket értékelik és jutalmazzák.

Bámulatos a legjobb magyar luxusszálloda

Érdekesség, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest már másodszor állhatott fel a pódium tetejére. Azt írják, hogy a mostani elismerés a korábbi rangos World Travel Awards díjak méltó folytatása. Az elmúlt években a szálloda ugyanis többször megnyerte a Magyarország vezető üzleti szállodája, és a Magyarország vezető szállodája kategóriát is.

Ráadásul ez még nem is minden, hiszen a szálloda elnöki lakosztálya zsebelte be a Magyarország vezető szállodai lakosztálya címet is.

„Ismét nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, és hogy partnereink és vendégeink elismerik kiemelkedő teljesítményünket. Büszkék vagyunk az eredményre és ez a díj visszaigazolja, hogy munkatársaink kiváló szolgáltatást nyújtanak nap mint nap.”

– mondta a legjobb luxusszálloda díj kapcsán Stephan Interthal, a hely igazgatója.

Az ötcsillagos épületben 315 tágas szoba és 38 elegáns lakosztály várja azokat a vendégeket, akik csakis a magas élettel, a mindenre kiterjedő luxussal elégednek meg.

ILYEN BELÜL:

Valóságos csoda, de igaz, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a benne található galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük