magyar forint lej euró árfolyam
Milyen euró/forint árfolyam jöhet hamarosan?

Meddig erősödik a forint? Friss árfolyamok

Szokás szerint megnéztük a forint friss árfolyamát kedden reggel is. De meddig erősödik a forint? Szakértői videó. Euró, dollár, font és svájci frank árfolyam ma.

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. Az euro árfolyam ma reggel hét órakor 372,26 forint volt az előző esti 372,17 után. A dollár árfolyama 338,65 forintra ment fel 337,53-ról, miközben a svájci frank 380,82-re emelkedett 379,80 forintról.

Kedd reggel a hét eleji kezdésnél 0,3 százalékkal állt gyengébben a forint az euróval és a dollárral és 0,5 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. A forint erősebben áll az év eleji kezdésnél: 6,8 százalékkal az euró, 9,2 százalékkal a dollár és 5,6 százalékkal a svájci frank ellenében.

Meddig erősödik a forint?

Erről csinált videót a YouTube-on Bence Balázs pénzpiaci szakértő, aki próbálja eligazítani a magyarokat a gazdaság és a tőzsde világában. Egyik legújabb videójában most éppen Hornyák Jocival beszélgetett az inflációról, forint árfolyamról és mindenről, ami ezekhez kapcsolódik.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük