Lékai Kiss Ramóna
Lékai Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna 180 ezres villával ette Jákob Zoltán krumpliját

Lékai-Kiss Ramóna és Jákob Zoltán is teljes készültségben van. Így hát nem akármilyen felvezetést kap a TV2 következő Nagy Ő produkciója. Most éppen az étkészlettől eshetett le az állunk.

A Velvet szerint az történt, hogy Lékai-Kiss Ramóna, aki a műsort vezeti majd, ellátogatott Jákob Zoltán milliárdos kuckójába.

A terve az volt, hogy mutat néhány érdekességet és kulisszatitkot. Mégis, szinte mindenkinek a fantáziáját egy dolog fogta meg a lap szerint.

A villa.

És itt most nem a házról beszélünk, hanem amivel Lékai-Kiss Ramóna evett. A lap cikke szerint ugyanis egy darab 180 ezer forintba kerül. De mit tud? Ez bizony egy aranyozott Versace evőeszköz. Ha a teljes készletet meg akarja vásárolni az ember, darabszámtól függően 8-11 millió forintba is fájhat egy teljes ebédlőasztal díszítése.

Jákob Zoltánt többek között azért is szeretjük, mert nem szerénykedik. A Ripostnak például most arról beszélt, hogy odavan a hasonló darabokért.

„Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta”

– fogalmazott az ország Jákob Zolija.

Mutasd a villád, megmondom ki vagy. Mondhatnánk viccesen, de kinek van ideje tréfálni, ugye? Szóval itt van, ez itt a miénk. Nem verszáccse, de lehet vele enni, ahogy Lékai-Kiss Ramóna is tette:

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük