Mark Zuckerberg nevet integet
Mark Zuckerberg élvezi az életet és vadabbnál vadabb dolgokat talál ki

Jézus! Mark Zuckerberg kitalálta, mivel forgatja fel megint az egész világot

Mark Zuckerberg a Meta, illetve ugye a Facebook atyaúristene, mindig valami őrült dolgon töri a fejét. Nincs ez másképp 2024-ben sem. Most éppen a marha jutott eszébe. A luxusabbik fajtából.

Múltkor írtunk a Luxushirek.hu oldalon arról, hogy Mark Zuckerberg egy valódi, világvége komplexumot húz fel, hogy ha nagyon rosszra fordulnának a dolgok, azért neki ne essen túl nagy bántódása. Úgy fogalmaztunk, hogy valami nagyon gyanúsat csinál.

Most pedig jött a bombahír. Hawaii egyik szigetén Kauain belefogott a marhatenyésztésbe és ha már így tett, ebben is világelső akar lenni. Úgy van vele, hogy noha egyelőre a metaverzum nem jött össze, a Facebook mégis a világ egyik legnagyobb vállalata lett. Miért ne lehetne övé a földkerekség legjobb steakje is?

KAPCSOLÓDÓ: Leesik az állad Palvin Barbi paradicsomi otthonától

A Telex számolt be az Instagram posztjáról, amiben így fogalmazott:

„Az a célom, hogy a világ egyik legjobb minőségű marhahúsát hozzam létre”

Hogy mire lesz szüksége? Rengeteg diófa kell majd ahhoz, hogy minden marha 2000 és 4500 kg közötti makadámiadiót ehessen meg évente. Az állatokat pedig saját készítésű sörrel itatja, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben és a lehető legízletesebb legyen a húsuk.

Ez lehet tehát Zuckerberg nagy dobása és készülhet a többi tenyésztő, ugyanis, ha ő belevág valamibe, az mindent megváltoztat. Persze egyből jöttek a kritikusok, hogy a luxusmarha tenyésztés nem a legjobb módja a természet védelmének, mivel már régóta arra figyelmeztetnek, hogy drasztikusan csökkenteni kellene a marhafogyasztást, a tenyésztése ugyanis nagyban hozzájárul az erdőirtásokhoz, a vízszennyezéshez és a globális felmelegedéshez – írja a lap a Guardian cikkére hivatkozva.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük