Leesik az állad Palvin Barbi paradicsomi otthonától

Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse Los Angelesben élnek. Ott, ahol az igazi nagy sztárok többsége. Egy romantikus, spanyol stílusú kis palota mellett tették le a voksukat, amely minden igényt kielégít.

Idén nyáron Magyarországon házasodott össze Palvin Barbi és Dylan Sprouse. A fényűző lagzi után azonban a páros nem itt, hanem az Egyesült Államokban telepedett le. Bár ezelőtt New Yorkban éltek, közös házukat Los Angelesben vették meg.

Jelenleg a Hollywood Hills negyedben laknak, ahol az összes többi híres sztár is – itt vette meg első ingatlanát anno a nemrég elhunyt Matthew Perry is.

Barbiék házát Dylan Sprouse két éve vásárolta meg, értéke körülbelül 1,8 millió dollár, ami megközelítőleg 620 millió forint – írja a Femina. Nem csodálkozunk rajta, hogy azonnal beleszerettek, íme:

Fotó: Profimedia

Úgy tűnik, Barbi élvezi, hogy saját kertje van, ebben az Insta-posztban meg is mutatta, hogy a locsolás a napi rutinja része lett:

Az 1700 négyzetméteres ingatlan az 1920-as években épült spanyol stílusban. A kétemeletes háznak négy hálószobája van, ez az egyik:

Fotó: Profimedia

Az otthon bővelkedik az olyan eredeti jegyekben, mint az íves ajtónyílások és az időjárás viszontagságainak ellenálló keményfa padló.

Az udvaron patak csörgedezik, a nappaliban pedig kandalló adja a meghitt hangulatot télen. Az épületet magas fák veszik körbe, így biztosítják a pár privát szféráját, ha mondjuk csobbannának egyet az úszómedencében:

Fotó: Profimedia

Ezt olvastad? Épp a minap írtunk egy budapesti csodáról. Döbbenetes dolog épül ugyanis a Duna partján.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük