Aranyások figyelem! Itt találhatsz magadnak gazdag pasit még karácsony előtt

Több olyan társkereső is működik, ahol a pénz igenis számít, és a profilok hitelessége mellett a bankszámlát is ellenőrzik regisztrációkor. Sőt, azt is megadhatjuk, hogy hosszú távú kapcsolatot, titkos viszonyt vagy éppen sugar daddyt keresünk-e. Mutatunk 10 luxustárskeresőt, azonban némelyik lehet, hogy nem lesz olcsó.

Mindannyian álmodtunk már arról, hogy megtaláljuk az Igazit – azt, akinek kimeríthetetlen bankszámlája van, és aki luxusutakra visz el a legszebb helyekre. Vagy mi van akkor, ha már gazdag vagy, és csak olyan emberekkel szeretnél randizni a saját köreidből, akik nem a pénzedre hajtanak? Hogyan találhatsz ilyen elit embereket? A válasz egyszerű: luxustárskereső appokkal.

A Washington Citypaper szerint el kell felejteni a Tindert, és olyan alkalmazásokat használni, ahol igenis számít a pénz. Íme, egy lista a 10 legjobb luxustárskeresőről.

Seeking

Üzlettulajdonosok, vezérigazgatók és született arisztokraták is látogatják az oldalt. Csatlakozáskor rengeteg ellenőrzési funkciót találsz az oldalon, többek között egy éves jövedelemellenőrzést. Nincs sok pénzed? Sebaj, ezt nyugodtan elárulhatod – megvan ugyanis az esélye, hogy itt fogsz összefutni valakivel, aki elkényeztet. Nőknek ingyenes, férfiaknak a legolcsóbb csomag 109.95 dollárba (kb. 38 ezer forint) kerül. Összesen 40 millió regisztrált felhasználója van.

Tawkify

Ez a személyre szabott partnerkereső szolgáltatás nem csak a megfelelő párt találja meg neked, hanem a tökéletes randikat is összeállítja – viszont ehhez mélyen a zsebbe kell nyúlni. A pontos árakat nem tudni, de a weboldal szerint a teljes ügyfélcsomagok 4 ezer dollárnál (csaknem 1,5 millió forint) kezdődnek. Lehet, hogy drága, de azon nagyon ritka szolgáltatások egyike, amelyek emberi partnerközvetítők segítségével keresik meg a tökéletes párt, ahelyett, hogy algoritmusokra hagyatkoznának.

Elite Singles

Az Elite Singles-t használó emberek általában 30 felettiek, és egy kicsit komolyabban veszik a párkeresést, mint mondjuk azok, akikkel a Tinderen összefuthatsz. Bár nem biztos, hogy tényleg kifogsz itt egy milliárdost, de az oldal azt ígéri, mindenképp olyan társra lelhetsz itt, aki biztos anyagi háttérrel rendelkezik. A 12,5 millió felhasználó mindegyike átesett egy széles körű személyiségtesztelésen, és természetesen minden fiók ellenőrzött. Itt már 59.95 dollártól (kb. 20 ezer forint) nyithatsz fiókot.

Victoria Milan

Nos igen, van ilyen is: a Victoria Milan leginkább arról híres, hogy olyan embereknek szól, akik viszonyt keresnek. Persze akkor is csatlakozhatsz, ha nem vagy párkapcsolatban, az oldal nagyon biztonságos, anonimitással, és a profilképed elhomályosításával – így senki sem láthatja az arcodat, hacsak nem akarod. Nőknek ez is ingyenes, férfiaknak három hónapra 149.99 dollár (kb. 52 ezer forint) a beugró.

Established Men

Akár egyfajta támogatói kapcsolatot keresel, akár a nagy Ő-t, itt a weboldal szerint mindent megtalálsz, a hangsúly a hosszútávún van. Az exkluzív társkereső alkalmazás rengeteg partnerjavaslatot ad a csatlakozáskor kitöltött kérdőív alapján. A férfiaknak itt is fizetni kell, hogy kapcsolatba tudjanak lépni valakivel (egy hónapra 79 dollárt, kb. 27 ezer forintot), nőknek viszont ingyenes.

Secret Benefits

Ez az oldal elsősorban a sugar kapcsolatokra fókuszál, amelyek lényege, hogy az egyik fél anyagilag támogatja a másikat a társaságáért cserébe. Ha férfi vagy, itt sajnos nem mindegy, mennyit keresel: 250 ezer és 500 ezer dollár (87-174 millió forint) között kell hogy legyen az éves bevételed. Természetesen itt is ellenőrzik a profilokat, sőt, a legjobb, ha videón keresztül azonosítod magad. Nők ide is ingyen regisztrálhatnak, férfiaknak 59 dollártól (kb. 20 ezer forint) kezdődik az ismerkedés.

Millionaire Love

Vonzó nők és gazdag férfiak – nagyjából ezzel leírható, mi vár a Millionaire Love-on. Az oldalon mindenféle kapcsolatot megtalálhatsz, ezért érdemes a profilodon tisztázni, hogy mit szeretnél. Támogatói és alkalmi kapcsolatok, hosszú távú elköteleződés, itt minden játszik. A díjak 59 dollártól (kb. 20 ezer forint) kezdődnek.

Luxy

Ez az egyik legexkluzívabb luxus társkereső oldal, amivel valószínűleg találkozhatsz az online társkeresők világában. Nem csak a jövedelmedet kell igazolnod adóbevallás vagy más pénzügyi dokumentáció benyújtásával: csak úgy juthatsz be, ha a tagok „beszavaznak” téged. Ez állítólag a jelentkezők alig 30 százalékának sikerül. Ha te is ezek egyike van, 99 dollárt (kb. 35 ezer forint) kell csengetned havonta.

Raya

Ez az egyik olyan milliomos társkereső oldal, ahol celebnek, influencernek vagy egy tisztességes mennyiségű pénzzel rendelkező személynek kell lenned ahhoz, hogy a jelentkezésedet valóban elfogadják. Egyébként úgy működik, mint egy normál társkereső platform, de csak néhány kiválasztott taggal. Jelenleg körülbelül 15 ezer felhasználó van az oldalon, és további 100 ezer van a várólistán. Az alapcsomag egyébként ingyenes – már ha sikerül bejutnod ugye…

Elite Meets Beauty

Az Elite Meets Beauty pontosan olyan, ahogyan hangzik. A gazdag és sikeres emberek számára tervezett társkereső platform célja, hogy gazdag, sikeres szingliket vonzó nőkkel hozzon össze, legyen szó akár randizásról, szerelemről vagy támogatói kapcsolatról. Mondjuk ki: ez az egyik legjobb sugar daddy oldal. A sikerességi arány egyébként itt elég magas, ami jó jel. Egy hónapra 39.99 dollárt (kb. 14 ezer forint) kérnek érte.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük