luxus konténerház
Elépesztő, mit rejt belül ez a luxus konténerház

Valami csodálatosat rejt ez a pici ház és el se hiszed, mennyibe kerül

Ma már nem ciki konténerházban lakni, amelyek kicsik ugyan, de legalább olyan otthonosak lehetnek, mint bármely más „rendes” ház. A Cocoon Tiny Homes gyönyörű Casita háza azonban mindenen túltesz: egy igazi luxusotthon, csak kicsiben.

Kívülről a Casita ugyanúgy néz ki, mint bármelyik másik konténer stílusú otthon. A kissé egyszerű külsőben semmi rendkívüli nincs, de az extra nagy ajtók és ablakok azonnal szemet szúrnak. Ha pedig be is nyitunk ezen az ajtón, elképesztő belső fogad minket.

A konténerház legkiemelkedőbb jellemzője messze a tetőtéri szint, amely teljes magassággal és sík padlóval büszkélkedhet. Minden részlet hozzájárul a magasabb komfortfokozathoz, és egy csipetnyi luxust kölcsönöz a belsőnek – írja az Autoevolution.

A széles közlekedőfolyosó elegáns, teljes magasságú korláttal van ellátva, akárcsak egy kastélyban. Egy nagy ablakot is okosan építettek be, hogy ez a terület tele legyen fénnyel és friss levegővel. Minden hálószoba teljes állómagasságot kínál az egész emeleten, bőséges hely van a szekrényeknek, és emellett még kedvünkre dekorálhatunk is, ízlésünknek megfelelően.

A Casita alsó szintje a sokoldalúságról és a hihetetlen tágasságról szól. A modern, háromrétegű ajtók könnyedén elcsúsztathatók, így az egész szint egy fényben fürdő, csodálatos kilátással körülvett természeti oázissá válik.

Az egyik elrendezési lehetőség a társalgót az otthon közepére, a konyhát pedig az egyik végére helyezi. Az egyik oldalon a lépcső egyben elegáns és modern könyvespolcként is funkcionál, egy imádnivaló apró zuggal egy kompakt irodának. A másik oldalon a nyitott térben lévő konyha könnyű hozzáférést biztosít az ételekhez és italokhoz egy baráti és családi koktélpartihoz.

A ház túlsó végét egy különállótárolóhelyiség és egy spa-szerű fürdőszoba foglalja el. A tárolóban egy mosógép, egy szekrény és rengeteg rendszerező is elfért. A fürdőszobába a leendő tulajdonosok a hagyományos WC és az elegáns, beépített tároló mellett választhatnak egy díszes, teljes méretű kádat vagy egy spa-szerű zuhanykabint is.

Megkérik az árát

Mindent egybevetve a Casita 50 négyzetméternyi életteret és rendkívül testre szabható elrendezést kínál. Ennek az álomszép kis háznak az ára 69 580 dollártól, azaz körülbelül 24 millió forinttól kezdődik, ebben az esetben viszont csak az üres házat kapjuk meg. Ha teljes beépítéssel szeretnénk megvásárolni, ahhoz már legalább 147 ezer dollárra (kb. 51 millió forint) lesz szükségünk.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük