Vajna Tímea Nobu luxusétterem
Vajna Tímea megszabadul Andy Vajna örökségétől, a Nobu étteremtől is

Vajna Tímea eladja Andy örökségét, kiszáll a luxusétterméből

A Blikk úgy tudja, hogy hamarosan az utolsó üzleti szálat is elvágja Andy Vajna özvegye. Vajna Tímea a jelek szerint kiszállni készül a Nobu nevű luxusétteremből.

„Vajna Tímea szeretne kiszállni a Nobuból, és teljesen fel akarja számolni az összes magyarországi üzleti kötődését. Emellett – úgy tudom – az őt tanácsadóként segítő vőlegénye, Zoltán szintén megszünteti a kapcsolatot a céggel. Tímea az amerikai cégtársával, Samuel Russel Falconellóval tárgyal a tulajdonosváltásról” – mondta a lapnak egy üzleti körökben bennfentes informátor.

Vajna Tímea, aki most elvileg titokban járt Magyarországon, hogy elintézze ezt a rendkívül súlyos ügyet, korábban többször is mondta, hogy az Egyesült Államokban képzeli el a jövőjét. Mára a Nobu maradt Vajna utolsó itthoni céges kötődése, holott korábban még tizeneggyel rendelkezett. 

Vajna Tímea a Nobu kapcsán az amerikai cégtársával, Samuel Russel Falconellóval tárgyalt a tulajdonosváltásról – olvasható a lap cikkében.

Néhány évvel korábban arról szóltak még a hírek, hogy a luxusözvegy több mint 2 milliárd foriéntért vett villát Beverly Hillsben. Íme a legfontosabb tudnivalók erről az infografikán!

Vajna Tímea luxusvillája - infografika (2023)
Vajna Tímea luxusvillája – infografika (2023)

A Forbes 2020-as listáján alapján 38,6 milliárd forintos vagyonával Vajna Tímea akkor a 39. leggazdagabb magyar volt. Akkor szerepelt utoljára az összeállításban. Olvastad? Szegénynek beázott ez a luxusvillája.

Hasonló cikkek

Comments

Comments are closed.