Vajna Tímea luxusház Kalifornia beázott

Beázott Vajna Tímea 2,5 milliárdos luxusháza

Nem könnyű senkinek. Vajna Tímea múltkor kénytelen volt betörőket elviselni, most meg beázott a kaliforniai esőzésekben a luxusháza.

Vajna Tímea sztár üzletasszonynak hamarosan honvágya is lesz, mert azt írta, hogy „visszasírja az ember a cseréptetőt és a rendes vízelvezetést”. Szinte hihetetlen, de a luxusháza oldalán ömlött a víz, de az erkélyről a nappaliba és a légkondicionálón keresztül az ágyára is csorog a csapadék. A kertjét bogyónagyságú jégdarabok borították a vihar után – írta Vajna Tímea az Instagram oldalán.

Az amúgy nem véletlen, hogy nincs az épület felkészítve hasonló időjárási eseményekre, mivel Kaliforniában évtizedek óta nem volt ilyen idő. A magasabb területeken a hóviharok miatt az utakat is le kellett zárni. Az alacsonyabb területeken heves esőzések, jégeső és áradások nehezítik a közlekedés. És ha ez nem lenne elég, még viharos szél is pusztít – írja a Blikk.

Vajna Timi 2,5 milliárdos luxusvillája – bár gazdagnak kell lenni hozzá – egyébként nem a világ legdrágább otthona nyilván. Ahogyan a Luxushirek.hu korábbi cikkében fogalmaztunk, mindenki drágább, szebb, de elsősorban élhetőbb helyen szeretne lakni. Nos, a lenti három – a világ legdrágább épületei – valószínűleg mindhárom követelménynek eleget tesznek. Persze mindenkinek, így nekünk is megvan sorrendünk, melyikben laknánk leginkább, de mindegyiknek megvan a maga szépsége. Íme az aranyérmes!

Antilia (Mumbai, India) – 2 milliárd dollár

Ez egy 27 emeletes luxus villa, amelyet Mukesh Ambani, az indiai építőipari óriás tulajdonában van. Az épület több mint 400 000 négyzetméteres, 7 szintes garázzsal és helikopterleszállóhellyel rendelkezik. Az épület luxus szolgáltatásokkal rendelkezik, beleértve egy moziteremet, egy fitnesztermet, egy úszómedencét és egy táncteremet.

A másik kettő legdrágább házat ide kattintva nézheted meg!

Kicsoda Vajna Tímea?

Magyar modell, médiaszereplő, vállalkozó. Először 19 évesen vett részt szépségversenyen, 2008-ban indult a Miss Universe Hungary szépségversenyen, ahol bejutott az első 24 közé. A Miss Universe Hungary tulajdonosa. Vajna Tímea 2016-ban egy fánkbolt, a Mr. Funk és Ms. Bagel tulajdonosa lett, amely Budapest V. kerületében, az Arany János utcában működött.

A Mr. Funk és Ms. Bagel a koronavírus negatív gazdasági hatásaira hivatkozva 2020 tavaszán végérvényesen befejezte működését. 2020-ban a TV2-n futó Nicsak, ki vagyok? című műsor szereplője volt, és szőrmók jelmezbe bújva énekelt, de végül nem került be a szuperdöntőbe. Sajnáljuk! 😢

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük