Ankus Dutta delhi szálloda
Ankus Dutta ebben a luxushotelben szállt meg

603 éjszakát nem fizetett ki a hotelben egy férfi – ennyivel tartozik

Ankus Dutta 603 éjszakát töltött fizetés nélkül az indiai Delhi egyik ötcsillagos hotelében. A rendőrség csalás ügyében indított nyomozást – írja a The Guardian.

Sajtóértesülések szerint Ankus Dutta eredetileg egy éjszakára jelentkezett be a Roseate House hotelbe 2019. májusában, ám egészen 2021. január 22-ig ott maradt, 70 ezer fontos (30,2 millió forint) számlát hagyva maga után.

A hotel vezetősége bűnrészesség miatt a létesítmény több alkalmazottja ellen is panaszt tett. A dolgozókat azzal gyanúsítják, hogy kenőpénz ellenében a szálloda belső számítógépes rendszerét is manipulálták.

Az Indian Express című indiai lap úgy tudja, Ankus Dutta számlákat hamisított azért, hogy elfedje a fennálló tartozásokat. A Booking.com oldalon megnéztük, egy éjszaka egy felnőttnek nagyjából már 82 ezer forintért elérhető.

De mit kell tudni a Roseate House szállodáról?

A Roseate House Hotel kifinomult stílusban és eleganciával ötvözi a modern és az indiai hagyományos designelemeket. Az épület impozáns megjelenése már távolról elvarázsolja az érkezőket. A belső tér pedig lenyűgöző, ahol a művészi részletek, a kifinomult bútorok és a gondosan válogatott dekorációk harmonikusan összeolvadnak. Az elegáns atmoszféra és a figyelemre méltó dizájn a Roseate House-t egyedülállóvá teszi a szállodák sorában.

A Roseate House Hotel számos félelmetesen elegáns szobával és lakosztállyal rendelkezik. Az itt tartózkodó vendégek luxuskörnyezetben élvezhetik a kényelmet és a kifinomult szolgáltatásokat. Az egyedi tervezésű szobákban modern berendezések és magas színvonalú kényelem várja a vendégeket. Az exkluzív lakosztályok pedig tágas terekkel, privát erkéllyel és saját fürdőszobával büszkélkednek.

Ankus Dutta ezt élvezhette

A luxushotel minden igényt kielégítő szálláslehetőséget kínál, legyen szó üzleti útról vagy romantikus pihenésről. A gasztronómiai élmények tekintetében a Roseate House Hotel lenyűgöző választékot kínál.

Az éttermek és bárok olyan kiváló fogásokat és italokat nyújtanak, amelyek a helyi és nemzetközi konyha legjavát képviselik. A helyi specialitások és az ínyenc ételek mellett a vendégek élvezhetik a lenyűgöző éttermi környezetet is, amely magával ragadó kilátást nyújt a városra.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük