Mészáros Lőrinc szürke öltönyben összehúzott szájjal érdekes arcot vág
Mészáros Lőrinc

Most jött a letaglózó hír Mészáros Lőrinc kapcsán! Elképesztő mi derült ki a hírhedt luxus jachtról

Matolcsy György szerint jogszabálysértő módon vették meg a Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát szállító Rose d’Or nevű luxus jachtot. Erről a Luxushirek.hu korábban megírta, hogy egy vidéki ház árát kell beletankolni egyetlen alkalommal.

No de térjünk vissza az új és friss információhoz. Az történt, hogy a házaspárt hurcoló bárka megszerzésének körülményeiről, ellenőrzéséről kérdezte a momentumos Tompos Márton Matolcsy Györgyöt.

A politikus azt akarta megtudni, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) lefolytatta-e már az Euroleasing Zrt. ellenőrzését abban az időszakban, amikor a céghez került a Rose d’Or.

Mosthir.hu , tervezte: MH

Matolcsy György pedig kielégítette a kíváncsi politikust. A válasza megerősítette, hogy a 75 millió eurós jachtot egy olyan Mészáros Lőrinchez köthető cég szerezte meg, amely a tavalyi üzleti évben 1,6 milliárdos veszteséget halmozott fel, jogszabálysértéseket követett el – írta a 24.hu.

Az is érdekes, hogy a Szabad Európa szerint a Rose d’Or (ideiglenes) regisztrációs adatai alapján csak július 5-e óta tulajdonos az Euroleasing, miközben erről már június végén tájékoztatta az MNB-t.

Matolcsy György egyébként megígérte, hogy figyelik a pénzügyi szervezetek működését. Ha kell, megteszik a szükséges intézkedéseket a jogsértések megszüntetése, szankcionálása érdekében.

Ezt olvastad? Botrányos rongyrázás Győrben.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük