Bárány Aurél
Bárány Aurél a Kőgazdag fiatalok legifjabb szereplője

Ő lesz a kőgazdag fiatalok legdurvább arca, pedig csak 18 éves

Bárány Aurél igazi rich kid. Ezért is szerepel majd a 18 éves srác a TV2, szeptember 18-án induló Kőgazdag fiatalok című realityben.

Nem egy átlagmagyar a srác. Nem nézi az akciós húst a Tescóban és valószínűleg nem ment még fel az Árfigyelőre se. Helyette elkölt havi 4-5 millió forintot, de karácsony előtt akár 8 misit is eltapsol a csemete. Képzeljétek, imádja a luxusautókat, amiket gyakran cserélget is.

Bulizni is szeret, milliós számlákat is hagy néha és rengeteget költ a ruháira is – írja az Origo. Hogyan ismerte meg az ország? Pont egy luxusautós videó kapcsán, ami 2 millió embert ért el és borított ki szinte azonnal.

Ócsárolták rendesen a Kőgazdag fiatalok ifjoncát, ezért le is szedte a TikTokról, ám arról, hogy ismert és feltűnő legyen, Bárány Aurél nem tett le. Talán a TV2 realityje segít neki ebben is.

Most éppen egy újabb szuperkocsira hajtanak a szülei neki, ami ígerete szerint nagyon hangos lesz és szemkápráztató, arany színben, feketet kerekekkel.

A Forma-1-ben dolgozik, ahogy mondja, mindenes. Ha kell és arra van szükség, akkor akár még a tányérokat is cipeli. Ahol van futam a világban, oda megyek” – tette hozzá Bárány Aurél, aki továbbtanulni nem szeretne, de a gimnáziumot mindenképpen befejezi – árulta el a lapnak.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük