Gáspár Győző Győzike
Mi Győzike tanácsa a magyaroknak?

Ez mi? Győzike a luxusautóján pöffeszkedve osztja az észt, drámai üzenettel fordult a magyarokhoz

Gáspár Győző (Győzike) életét botrányok sora kíséri. Volt már lent és nagyon fent, most meg a Fideszben. A lényeg, hogy a tapasztalt énekes és üzletember életmódtanácsadói szerepre tör. Megmondta ugyanis, mit kell tenned ma. Most. Azonnal. Ha rossz a napod.

„Tudnék panaszkodni. Tudnék sírni”

– kezdi drámai bejegyzését a Romantic együttes megalapítója.

De ezután rögtön felteszi a nagy kérdést a TV2 csoport gyöngyszeme:

Kinek segít, ha otthon ülök, és mindig visszagondolok, hogy milyen rossz dolgok történtek velem?

De nem áll meg itt, lendületesen viszi tovább a gondolatot a megoldás felé, amire ezene a ponton – nem túlzás – már epekedik az olvasó.

Nem fog engem várni az élet, hogy most Reának rossz napja van, és akkor álljunk meg. Nem így lesz. A világ nem így működik. Rossz napod van, oké, de túl leszel rajta, és jönni fog majd a következő nap.

Sok sikert kíván a művész, amiből könnyedén levonhatod a következtetést: ha nagyon akarod és összekapod magad, neked is lehet ilyen igazán szép luxus autód akár. Sok sikert kívánunk mi is!

Amúgy a roma énekesnek bejött az élet. Volt, hogy Dubajban urizált, de közben kiborult, hogy milyen drága a fagyi (mármint a hűsítő édesség). De szóba került a Luxushirek.hu oldaon akkor is, amikor leparkolt a Hősök terén a járgányával, a kommentelők meg elkezdték ekézni.

Az utolsóhoz kapcsolódóan kipattant most egy újabb botrány is Győzike körül. Soproni Tamás Terézváros polgármestere ugyanis kirakta a Facebookra, hogy a kerületben szabálytalanul megálló Gáspár levideózta az intézkedő rendőröket, majd felrakta a videójukat a TikTokra.

A posztot kiszúró Mosthir.hu azt írta, hogy a polgármester egyúttal bejelentette, hogy Terézvárosban ezentúl is mindenkire ugyanúgy vonatkoznak majd a törvények. Legyen szegény, gazdag, fideszes, vagy párton kívüli, esetleg ellenzéki.

Ezt olvastad? Ilyen belül Rácz Jenő Michelin-csillagos étterme.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük