Bárány Aurél
Bárány Aurél a Kőgazdag fiatalok legifjabb szereplője

Undorító, pitiáner szokása van ennek a kőgazdag magyar srácnak

A kőgazdag Bárány Aurél nem vicel. A TV2 gazdag fiatalokat felvonultató, polgárpukkasztónak szánt, kamuba hajló műsorának egyik főszereplője elmondta, havonta százezreket tapsol, bocsánat, tankol el.

Nos, ha ez nem lenne elég, mellé van egy undorító szokása is. Nem érdekli, hogy a parkolás során fizessen. A luxusgyerek ugyanis lusta. Nincs mit tenni, inkább megvárja a büntit, amit szépen befizet, apuci pénzéből. Már amennyiben hinni lehet a Ripost cikkének.

A kőgazdag srác a luxus autóit gyakran cserélgeti, bár úgy tűnik nem elég gyorsakra, ugyanis az első részben egyből kikapott a relaity másik szereplőjétől.

„Szabályosan parkolok, viszont általában elfelejtek odamenni a parkolóórához. Vagy úgy vagyok vele, hogy úgyis pár perc múlva visszamegyek a kocsihoz, addig minek fizessek? De már rögtön ott állnak az autó mellett és jön a cédula!”

– árulta el Aurél a lapnak.

És ha ez nem lenne elég, nem is fizeti be azonnal, mert ő halogató típus, kivárja a lehető legutolsó dátumot, hogy átküldje a pénzt a parkolási társaságnak.

Ráadásul nemcsak a cetliket gyűjti, hanem az autópályán gyorshajtásért kapott büntetéseket is. Elárulta, hogy volt már 350 ezer forintos feddése is.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük