rúzs

Itt a pénisz alakú luxusrúzs – fotó

A Isamaya luxuskozmetikumgyártó cég előállt egy vadpiros rúzs termékkel. (Bizony, nem csak egy autó lehet luxus…) Nos, eddig ebben semmi különös nincs és még abban sem, hogy egy krómozott házban rejtették el a kozmetikumot. Az alakja, nos, az annál meglepőbb. De mutatjuk is!

Isamaya luxusrúzs fasz alakú kozmetikum

De nézzük is a 444.hu cikke alapján, hogy mit kínál nekünk maga a rúzs. „Ultrasűrű folyékony pigmenteket” tartalmaz, így akár csak egyetlen mozdulattal is „szattyánsima, telített színhatást” lehet elérni vele az ajkon, vagy hogy „antioxidáns botanikai aktívákat” is tartalmaz, növényi olajai pedig hidratálják az ajkakat.

A gyártó nem félt leírni, hogy vegán és kegyetlenségmentes a luxusrúzs, így aki ezzel a pénisz formájú cuccal szeretne kenni magára, nos, vigyáz az állatokra is.

Íme egy kis gyorstalpaló. Mi is az a rúzs?

rúzs egy kozmetikai termék, mely különféle olajokból és zsírokból, viaszból, színezőanyagból és bőrápoló krémből áll, és az ajkak színezésére szolgál. A rúzsok általában enyhén illatosítottak, léteznek ibolyántúli sugárzást szűrő, csillogó és ízesített változatok is. Az utóbbi években többek között aloe vera-, E-vitamin- és kollagéntartalmú rúzsok is forgalomba kerültek – írja a Wikipedia.

Az első ajakszínezőket már az 5000 évvel ezelőtti Mezopotámiában is ismerték, ahol féldrágaköveket zúztak porrá, és ezekkel festették az ajkakat illetve a szemhéjat. Az egyiptomiak hennával, valamint (mérgező) jód- és brómtartalmú algakivonattal színezték az ajkakat.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük