Rihanna pécsi kesztyű

Rihanna miatt világhírű lett a pécsi kesztyű – íme a legdrágább darabok árai

Rihanna az 57. Super Bowl szünetében lépett színpadra. Nekünk magyaroknak nem kis örömöt és büszkeséget szolgáltatva, hiszen egy pécsi kesztyű volt a kezén. Az eseményen egy tűzpiros szettet viselt, az említett ruhadarabot pedig a Pécsi Gloves International biztosította – írta az Index.

Emeljük fel gyorsan a tekintetünket és nézzünk szét a nagyvilágban. Keressük csak meg a legdrágább kesztyű cím büszke tulajdonosát.

A kesztyűk több évszázados történetük során mindig is fontos szerepet játszottak az emberek életében. Kezdetben védelmet nyújtottak a hideg, a sérülések és az erős napsütés ellen, később pedig már divatcikké váltak. A kesztyűk különböző anyagokból készülhetnek, és áruk is nagyon változó lehet. Azonban az egyedi, luxuskesztyűk ára sok esetben magasan meghaladja az átlagot. Az alábbiakban bemutatjuk a világ legdrágább egyedi kesztyűit.

Az első helyezett a Swaine Adeney Brigg & Co. által készített kesztyű, melynek ára 3850 dollár, azaz több mint egymillió forint. Ez a kézzel varrott, bőr kesztyű különleges méretezéssel és az ujjak végén lévő aranybetétekkel rendelkezik, melyek igazi luxusérzetet biztosítanak. Az ilyen kesztyűket egyedileg készítik, így minden vásárló számára az egyedi igényeknek megfelelően készül.

Nem pécsi kesztyű, viszont drága

A második helyen a Gaspar Gloves által készített kesztyű áll, amelynek ára 2700 dollár, azaz mintegy 750 ezer forint. Ez a kézzel készült kesztyű bőrből készült, és a legmagasabb minőségű kecskebőrt használták fel annak előállításához. A kesztyű önmagában is magában foglalja az eleganciát és a stílust, amelyekkel azokat viselik.

A harmadik helyezett a Asprey London által készített kesztyű, amelynek ára 1600 dollár, azaz mintegy 450 ezer forint. A kesztyű bőrből készült, és kézzel varrták, hogy biztosítsák a tökéletes illeszkedést. Az ilyen kesztyűket leggyakrabban autóvezetéshez vagy golfjátékhoz használják, bár bármilyen elegáns eseményhez is tökéletesen illeszkednek.

Az utolsó, de nem utolsó helyen a Harrods által készített kesztyű áll, amelynek ára 900 dollár, azaz mintegy 250 ezer forint. Ez a kesztyű bőrből készült, kézzel varrott, és a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel annak előállításához. Az ilyen kesztyűk igazi luxusérzetet biztosítanak, és bármilyen elegáns eseményhez megfelelő viseletet biztosítanak.

Moldován András elárulta, hogyan lehetünk gazdagok, akár annyira is, hogy egy ilyen pécsi kesztyű tulajdonosai lehessünk!

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük