eladó ház Budapesten ingatlanbazar szépvölgy 3,3 milliard
Eladó ház Budapesten, Szépvölgyön (Fotó: Ingatlanbazar.hu)

Te jó ég, ez meg kié? Ilyen belül egy 3,3 milliárdért eladó ház Budapesten

Nem akármilyen ez az eladó ház Budapest II. kerületében, Szépvölgyön.

A hirdetés alapján nem akármilyen luxusban lehet része egyrészt a vevőnek, másrészt a most még tulajdonos családnak. Elképzelni sem tudjuk, hogy kié lehet.

Az ingatlan 1100 négyzetméteres alapterületével hódítja meg leendő gazdájának a szívét. Gyönyörű, zöld részen, a természetvédelmi terület határán fekszik a napkollektorral, elegáns medencével, de még lifttel is felszerelt eladó családi ház Budapest Szépvölgynek nevezett részén – szúrta ki a Ripost.

Hol is van a Szépvölgy és az eladó ház?

Szépvölgy Budapest egyik városrésze a II. kerületben. Szépvölgy „bejáratánál” található a Fenyőgyöngye Vendéglő, ami oly régóta működik, hogy a környezetét néha tévesen a Fenyőgyöngye helynévvel is illetik – írja a Wikipedia.

Na de vissza az eladó budapesti villa részletezésére. A földszinten tágas nappali, kandalló és aprócskának nem nevezhető, 80 négyzetméteres konyha várja az érdeklődőket. Az emeleten a lakóház rendelkezik 3 hálószobával, wellness részleg, gőzkabin, szauna.

elado haz budapest ingatlanbazar foto
Eladó ház Budapesten (Fotó: Ingatlanbazar.hu)

Ha esetleg nem egy, vagy kettő, de mondjuk 6-7 autód van, nem kell magadba zuhanni. Van egy teremgarázs, ahol 300 nm-en majd tökéletesen elférnek. A reggeli sétához pedig egészen ideálisnak tűnik a kecóhoz tartozó 3000 négyzetméteres, kifogástalanul gondozott angol park.

Ezt olvastad?

Ezek a legnépszerűbb luxusautó márkák 2023-ban Magyarországon.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük