lombház dior luxus szicília
A szicíliai Dior lombház

Íme a csodaszép, exkluzív lombház – ilyet még nem láthattál

A lombház szállás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezt próbálja most meglovagolni két nagy divatcég is. A Belmond és a Dior ugyanis csinált kettő, spaként üzemelő épületet a 19. századi szicíliai Grand Hotel Timeo kertjében – írja a Roadster.hu.

Olvasási idő: 2 perc

A lombház téma egyébként a noszvaji szállás miatt már szóba került korábban a Luxushirek.hu oldalon. Ez azonban valami egészen más. Képzelhetitek, milyen luxust és exkluzivitást próbált belecsempészni a két cég.

Az árnyékot ciprusfák biztosítják a lakoknak, amelyeket júniustól egészen októberig foglalhatják le a szerencsések. Érdekesség, hogy a természettel alkotott harmónia miatt a faszerkezetek zöld színt kaptak. A beltér nem tűnik nagynak, a kialakításnak hála azonban kettő embernek is tökéletes helyet nyújtanak.

Az exkluzív és tényleg csodaszép, romantikus lombház varázslatos kilátást nyújt a Jón-tengerre. Bizton állíthatjuk, hogy aki ide eljut, egy életre megjegyzi.

lombhaz dior szicília
A Dior lombház Szicíliában
A szállás két főnek is megfelelő

Azért akárhogy is nézzük, ez a lombház nem gyerekeknek való. A Roadster.hu viszont beszámolt még néhány különlegességről, ugyanis a felnőtt vendégek rendkívüli kezeléseket is kaphatnak.

A spa-részlegben a Dior jellegzetes arc- és testkezelései közül választhatnak. Van a kínálatban még holisztikus arckezelés, Anti-Aging terápia és lazító testmasszázs is.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük