Polgár Árpád Polgár Tünde Florida
Polgár Árpád megvette az álom luxusóráját.

„Vén marha”, „bohóc” – eltiporják Polgár Árpádot a 186 milliós óra miatt

Polgár Árpád Instagram-oldalára felkerült egy videó, amin szerepel egy óra. Ennek alapján úgy tűnik, a műkereskedő milliárdos megtette, amiről mindig is álmodozott.

A nemrég súlyos balesetet szenvedő, az Egyesült Államokban élő magyar üzletember csuklóján lévő szépséget a Beszéljünk órákról TikTok csatorna szakértője fejtette meg. Nos, úgy tűnik, hogy az óra pedig nem más, mint egy Jacob and Co. Astronomia.

Most tessenek megkapaszkodni, ugyanis a listaára 540 ezer dollár, azaz mostani forint árfolyamon nagyjából 186 millió forint. Mi kerül ezen az órán ennyibe?

@beszeljunkorakrol Láttátok Polgár Árpád új óráját? Én is, na gyertek nézzük meg együtt közelebbről! #órák #karóra #luxusóra #hírességekórái #polgararpad ♬ eredeti hang – Beszéljünk órákról

Erre is van megoldás. A csodaszép luxusóra árát a beépített nemesfémek és gyémánt adják. Azután itt van nekünk, illetve neki egy igazán különleges szerkezet, és persze maga a ritkaság indokolja az értékét.

Polgár Árpád évekkel ezelőtt még a YouTube-on vallotta be, hogy szinte megszállottként szereti a márkát és óraőrültként egy Jacob and Co. Astronomia az álma – vette észre az Rtl.hu.

Ilyenkor mit szoktunk csinálni? Igen, megnézzük mit szólnak ehhez a magyarok. A tévécsatorna Facebook-oldalán már záporoznak is a kommentek.

Van, aki nemes egyszerűséggel „bohócnak” nevezi Polgár Árpádot. Mások úgy vélekednek, hogy megtehette, megvette, kapja is érte a dühös fejeket. Aztán egy újabb netező azt mondja, ő ugyan nem sajnálja tőle, ha nem lopta a pénzt, amiből vette.

Akadt olyan rajnongó is, aki az egyensúlyt keresi a világban. Szerinte ugyanis olyan jó, hogy minden 5. szegénységet szajkózó cikk után van egy ilyen poszt is. Itt lehet élvezni a teljes beszélgetést.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük